Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a publicat și prima imagine cu fetița/ FOTO
Data publicării:
Top-modelul şi actriţa Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, a devenit mamă pentru prima oară şi a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care ţine în palme picioarele fetiţei sale.

''O mică binecuvântare m-a ales să îi fiu mamă'', a scris supermodelul britanic. ''Sunt atât de onorată să am în viaţa mea acest suflet delicat şi nu există cuvinte care să descrie legătura pe viaţă pe care o împărtăşesc acum cu îngeraşul meu'', a continuat Naomi Campbell adăugând că ''nu există dragoste mai mare''.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 



În mai 2017, Campbell a declarat pentru Evening Standard că s-a gândit să devină mamă, precizând însă că nu se grăbeşte ca acest lucru să se întâmple la un anumit moment. ''Mă gândesc tot timpul să am copii'', a declarat supermodelul la acea vreme. ''Dar acum, aşa cum este ştiinţa, cred că o pot face oricând vreau'', a precizat ea.

În 2018, ea a declarat pentru Vogue: ''Mi-ar plăcea să am copii. (...) Iubesc copiii şi aşa va fi mereu. Când mă aflu în preajma copiilor, devin eu însumi un copil. Aceasta este fetiţa pe care nu vreau să o pierd niciodată''.

Naomi Campbell, care va împlini 51 de ani la 22 mai, nu a oferit mai multe informaţii despre primul său copil, însă a adăugat în mesajul de pe Instagram un tag pentru mama ei, Valerie Morris-Campbell, relatează Agerpres.

Figură legendară în industria modei, Naomi Campbell s-a aflat de-a lungul carierei sale pe copertele a peste 500 de reviste şi a fost prezentată în campanii pentru Burberry, Prada, Versace, Chanel, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent şi Valentino. De asemenea, a apărut în nenumărate emisiuni TV, videoclipuri şi filme între care ''Zoolander 2'', ''I Feel Pretty'', seriile TV "The Cosby Show", "The Fresh Prince of Bel-Air", videoclipul "Erotica" aparţinând cântăreţei Madonna, piesa lui Bob Marley "Is This Love" şi videoclipul lui Michael Jackson "In The Closet".

În vara anului 2020, Naomi Campbell, care militează de mulţi ani împotriva discriminării, a cerut luni industriei modei "să impună principiul includerii" în show-urile sale, într-o înregistrare video ce a fost difuzată în deschiderea ediţiei virtuale a Fashion Week de la Paris. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: copil  Naomi Campbell  vedete 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel