Narcisa Suciu, despre relația cu fiica ei adolescentă. Cum se înțeleg cele două: „Eu am fost destul de strictă” /EXCLUSIV
Narcisa Suciu, una dintre marile voci ale României, a vorbit la Interviurile Spectacola și DC News despre relația cu fiica ei, care acum are 23 de ani. 

Narcisa Suciu, vocea de aur a Maramureșului, a lăsat în urmă o carieră muzicală de succes și a pornit către o nouă viață, departe de țara în care era vedetă. În urmă cu 11 ani, artista lua decizia să își urmeze inima în Finlanda, țara de origine a actualului soț. Încurajată de fiica sa, pe arunti în vârstă de 12 ani, Narcisa își mută întreaga viață într-o țară despre care nu știa prea multe.


Decizia artistei a fost ghidată de relația cu soțul ei, dar și de sistemul de învățământ din acea țară. Aceasta și-a dorit ca fiica ei să primească cea mai bună educație din Europa și să aibă parte de un sistem de învățământ modern. Chiar dacă a fost o mamă dură, așa cum ea afirmă, Narcisa i-a oferit Dariei libertatea de a alege și de a avea opinii, chiar de la vârste fragede.


„Eu am fost destul de strictă (n.red ca părinte). Nu știu de ce. Așa sunt probabil, însă nici Daria nu a fost un copil problemă, nu am avut niciun fel de problemă cu ea niciodată. (...)Cred că am fost destul de logică de la început și am încercat mereu să o poziționez pe Daria așa cum trebuie, adică e tot un om chiar daca e mai mic de înălțime, chiar dacă are timp fizic mai puțin pe pământ are aceleași drepturi ca ceilalți. Poate sa aibă zile proaste sau zile bune, poate să îi placă unul dintre copiii cu care ajunge să se întâlnească într-un loc de joacă sau nu. Dacă noi suntem prieteni nu înseamnă că copiii noștri trebuie să fie prieteni, că poate nu se plac”,  a declarat Narcisa Suciu în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță.


Narcisa Suciu a vorbit mult cu fiica ei și a ascultat-o. Aceasta este cheia pentru comunicarea eficientă cu un adolescent, susține celebra cântăreață. Drept urmare, Daria nu a încălcat niciodată cuvântul părinților și nu a cauzat probleme. 


„Întotdeauna am ținut cont de părerea ei, dacă vrea sau nu vrea, dacă are chef, i-am explicat cu foarte multe cuvinte, i-am vorbit foarte mult, i-am zis in așa fel încât în cele din urmă sa găsim cuvintele potrivite”, a explicat artista. 


Narcisa Suciu poate fi un exemplu pentru mulți părinți care spun că uneori nu se pot înțelege cu adolescenții. Rețeta care a funcționat în cazul artistei a fost comunicarea și libertatea încă de la vârste mici. 


„Am încercat să o tratez cu respectul pe care îl dau oricărui om indiferent de vârstă și să țin cont de părerea ei. Am încurajat-o să vorbească despre ce simte cu mine sau cu orice alt adult cu șotul meu, cu oricine. Întotdeauna o sa găsești cuvintele potrivite daca le cauți ca să spui omului din față ce simți, fără să fii obraznică, să îi respecți omului din fața ta vârsta, dar să îi spui ce nu ai vrea să mai facă deoarece te deranjează sau te rânește”, a mărturisit Narcisa Suciu în exclusivitate pentru SPECTACOLA și DC NEWS.

 

Narcisa Suciu, despre cei 11 ani petrecuți în Finlanda și dragostea de România, la Interviurile Spectacola și DC News

 

 

 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 17 iun, 19:30

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții