Andreea Esca debutează în cinematografie. Prezentatoarea TV joacă în filmul lui Pavel Bartoș
Data publicării:
Lungmetrajul produs de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro și-a lansat trailerul marți, 29 noiembrie, printr-un eveniment organizat la Football Museum Bucharest, unul dintre cele mai recente și atractive obiective turistice din capitală. Peste 150 de invitați s-au bucurat, împreună cu echipa filmului și cu actorii din distribuție, de un preview a ceea ce urmează: lansarea în cinematografe a unei comedii spumoase, pe 3 februarie, 2023. 

Lansarea online a trailerului - 3 decembrie 2022.
 
“Mă bucur foarte tare că am avut alături de mine atât de mulți oameni dragi și tare faini, dar cel mai tare mă bucură faptul că le-am putut crea o experiență, cred eu, unică, prin difuzarea trailerului, profitând bineînțeles de tehnologia și dotările formidabile pe care acest loc le are. Am făcut din această ocazie un adevărat spectacol. Aș îndrăzni să spun o experiență 360 grade. Am convingerea și speranța că a noastră comedie RAMON va fi un film foarte apreciat de public și că îi va bucura foarte tare pe oameni. Tocmai de aceea aștept cu mare nerăbdare lansarea lui în cinematografe, din 3  februarie!” - Pavel Bartoș.


 
După succesul filmelor ,,Miami Bici”, ,,Hawaii” și ,,Ho Ho Ho”, regizorul Jesus del Cerro și-a pus amprenta asupra unei noi comedii de excepție, ,,RAMON”. Jesus este încântat de colaborarea cu întreaga echipă și de rezultatul final, care va putea fi urmărit din 3 februarie 2023.
 
“Marți am avut parte de o seară extrem de specială, pentru că, în sfârșit, după atâtea luni de muncă, am putut vedea și simți reacțiile publicului. A fost fantastic să-i vedem cum râd, cum se emoționează și se bucură de trailer și de toată experiența creată. A fost o seară specială, alături de prieteni și de echipa tehnică și artistică a filmului. A fost magic!” -  Jesus del Cerro.
 
Invitații au avut parte marți seară de experiențe inedite și au interacționat cu cele mai noi tehnologii: trailerul fost urmărit într-o cameră media, pe 5 ecrane simultan. Toți cei prezenți la eveniment l-au regăsit pe Ramon și în alte atracții și activări create special în cadrul Muzeului Fotbalului. Toate acestea au contribuit la realizarea unui eveniment inedit care a crescut și mai mult interesul și a sporit nerăbdarea în perspectiva premierei din 3 februarie 2023.


 
Despre comedia ,,RAMON”

Povestea filmului este una plină de peripeții și mult umor, care are în prim plan personajul Ramon, un om simplu și bun,  care este pus în situații excepționale, la care el nu știe cum să reacționeze, astfel că umorul și imprevizibilul care se nasc din astfel de situații, poartă spectatorii printr-un carusel de stări și evenimente, care mai de care mai haioase și spectaculoase, finalul fiind unul neașteptat.
 
Din distribuție fac parte: Pavel Bartos, Smiley, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Andreea Esca, Selly, Carmen Tănase , Ionuț Rusu , Teona Stavarachi, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Bogdan Horga, Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu și mulți alți actori de excepție.

 

Premiera filmului - 3 februarie 2023, în cinematografele din România
Lansarea online a trailerului - 3 decembrie 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: alexandru ion  andreea esca  andreea vasile  bogdan farcas  bogdan horga  Carmen Tănase  doru catanescu  ecaterina lupu  Elvira Deatcu  gabriela iliescu  ionut rusu  iulian postelnicu  Pavel Bartoș  ramon  selly  Smiley  teona stavarachi 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel