„Ne întoarcem patru”. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, veste neașteptată în vacanța din Italia: „Pui mâna pe burtică, ce zici?”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au surpins fanii din mediul online cu o declarație neașteptată în timpul vacanței lor din Italia. Cei doi soți au au dat de înțeles că vor reveni în România cu un nou membru în familie.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt foarte activi în mediul online și se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Cei doi soți își țin tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața lor, iar urmăritorii așteaptă cu de fiecare dată să vadă noi imagini și filmulețe din activitățile lor zilnice. Cu toate că se află în Italia, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au rămas activi pe rețelele sociale și postează în mod constant tot ce fac pentru a împărtăși fiecare moment cu comunitatea lor online. 

„Ne întoarcem patru”. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, veste neaștepată în vacanța din Italia: „Pui mâna pe burtică. Ce zici?”

Aflați în vacanță, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu le-au dat o veste fanilor din mediul online, acela că vor reveni în România cu un nou membru în familia lor. Cu toate că cei doi au dat de înțeles că vor avea un copil, se pare că a fost doar o glumă, iar burtica de gravidă a fost doar rezultatul unei mese copioase de paste.

Cristina Șișcanu: Ne întoarcem patru. Oricum, este ceva rău. Deci paste, da? Paste cu tot felul.

Mădălin Ionescu: Am mâncat și pâinică, ceea ce eu nu mănânc. Sunt ditamai animalul. Ne întoarcem patru? Dar nu din motivele...

Cristina Șișcanu: Mamă, uită-te și tu! Pui mâna pe burtică, ce zici?

Mădălin Ionescu: Tu ce zici?

Cristina Șișcanu: Stai să văd

Mădălin Ionescu: Care e mai însărcinată..

Te-ar putea interesa și: „Ori pleacă el, ori plec eu”. Theo Rose a dat cărțile pe față. Detalii surprinzătoare despre certurile dintre ea și Anghel Damian

Te-ar putea interesa și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Cristina Șișcanu, discuții cu Mădălin Ionescu despre divorț

Cu toate că au o frumoasă poveste de dragoste și sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani, Cristina Șișcanu a dezvăluit recent că la un moment dat s-a certat atât de rău cu Mădălin Ionescu încât a vrut să divorțeze. Motivul este însă incredibil. Toată discuția a plecat de la salcia din curtea lor.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră. La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie superbă. De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare. Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât. Mădălin a zis că trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este. Eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva. Am zis că nu, sub nicio formă eu nu voiam să renunțăm la salcie.

Discuția era destul de aprinsă pentru că era un inconvenient, nu că lui Mădălin nu-i plăcea Salcia. Este superbă salcia, o iubim. Și atunci am zis «Divorțez dacă scoți salcia (n.r. râde)». Mi-a ieșit pe gură această frază. I-am spus să găsească o soluție astfel încât să fie bine pentru ambele părți”, a mărturisit Cristina Șișcanu în mediul online.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel