„Ne spunem Te iubesc în fiecare zi”. Cristi Brancu și Oana Turcu sărbătoresc dragostea în stil mare
Data publicării:
Cristi Brancu a dezvăluit ce planuri are de Valentines Day și de Dragobete. 

Cristi Brancu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Oana, o poveste care a început acum 15 ani. A fost dragoste la prima vedere, iar întâlnirea a avut loc, cum altfel, decât în direct, în emisiunea pe care Cristi o prezenta. 

 

Iată cum își sărbătoresc cei doi dragostea în luna iubirii

 

”Anul acesta, de exemplu, vom sărbători la Poiana Brașov ambele momente, între două coborâri de pe pârtie ale lui Tudor, cu cine romantice în locuri superbe” “Cred că fiecare moment în care putem celebra iubirea trebuie onorat și folosit, indiferent dacă e românesc, american, tradițional sau inventat în scopuri comerciale. Așa că da, Oana și cu mine ne spunem «Te iubesc» în fiecare zi, de câte ori se poate și dacă se poate, dorim 365 de sărbători ale iubirii. Măcar pe an. Nu lăsăm niciodată aceste zile să treacă fără un buchet de flori care vine ca o surpriză când Oana se așteaptă mai puțin. Anul acesta, de exemplu, vom sărbători la Poiana Brașov ambele momente, între două coborâri de pe pârtie ale lui Tudor, cu cine romantice în locuri superbe. Bine, și Sf. Valentin, și Dragobetele mă prind chiar în direct la Prima. Vom fi alături de cupluri memorabile! Să-i dam boost lui Cupidon, pentru că trăim vremuri în care relația se măsoară in bani, când tradarea e mai frecventă decât sentimentul curat. Când devine o părere generală că dacă iubești, ai șanse să pari desuet. Old-school. Știm cu toții, dar când o negăm, înseamnă ca nu am avut puterea să mergem mai departe… all you need is love.” – Cristi Brancu, Exclusiv VIP PRIMA TV

Anamaria Prodan le-a făcut cunoștință


 
SPECTACOLA: Cum a fost acea întâlnire și ce ai simțit în momentul în care ai văzut-o pentru prima dată?

Cristi Brancu: E un moment pe care-l privesc în urmă ca o binecuvântare. Pare un film. Cu câteva zile înainte de întâlnirea noastră, Ana Maria Prodan m-a sunat și mi-a spus că are o prietenă pe care mi-o propune ca invitat. Oana Turcu. Am privit fotografiile ei și am simțit ceva ce nu am mai simțit în viața mea. Divin e faptul că ea, de departe, simțea același lucru. Am așteptat cu ardoare amândoi, fără să ne cunoaștem, acea întâlnire, în direct, în emisiunea mea – da, ne-am cunoscut în direct! -, iar apoi, din acea zi, totul curgea ca și cum așa trebuia să fie dintotdeauna. 
 
SPECTACOLA: Cum a decurs „cucerirea”? A fost dragoste la prima vedere în ambele tabere sau a trebuit să „mai treci o dată”?

Cristi Brancu: Când persoana respectivă este cea care ți-e sortită, totul curge lin și în firea lucrurilor. Culmea, noi ne mai văzusem cu un an și ceva înainte, dar era la un eveniment la care nu o puteam vedea bine. Acum, am privit-o, m-a privit, ne-am văzut în direct, apoi patru zile nu ne-am văzut, dar am vorbit întruna la telefon.  În a cincea zi, eu prezentam o paradă de modă cu vedete îmbrăcate în rochii de mireasă și, fără să știu, a apărut și Oana pe scenă. În prima seară în care am ieșit în oraș, ea era mireasă. Poate fi ceva mai premonitoriu?

S-au căsătorit la Ierusalim

SPECTACOLA: Crezi în destin sau mai degrabă crezi că omul „își face norocul cu mâna lui”? Crezi câ întâlnirea cu Oana a fost una predestinată?

Cristi Brancu: Au fost foarte mulți oameni care mi-au spus, în public sau discret, că ea este norocul meu. Viața mea este aici pentru ca și eu să fiu al ei. Cred că, după ani în care am avut mult zbucium sufletesc, Oana a venit ca o alinare, ca o împlinire. O dată cu ea, viața mea s-a schimbat total în bine. Dumnezeu a vrut așa, de aceea, ne-am căsătorit la el acasă, la Ierusalim.


 
 Citește continuarea aici:


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristi brancu  dragobete  oana turcu  ziua indragostitilor 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel