Nea Mărin nu vrea să-i nășească bebelușul Danielei Crudu: „Toate devin serioase, femei de casă”
Data publicării:
Daniela Crudu este însărcinată. Vechii colegi ai asistentei Tv se înghesuie să-i fie nași bebelușului, însă Nea Mărin spune că el nu ar fi potrivit pentru acest rol. 

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată în trei luni a luat prin surprindere pe toată lumea. Bianca Drăgușanu, una dintre vechile prietene ale brunetei, nu era la curent cu această noutate și a fost de-a dreptul surprinsă, în momentul în care a aflat. Totuși, blondina s-a arătat a fi foarte fericită pentru Cruduța, exprimându-și deja dorința de a fi nașa de botez a bebelușului care urmează să vină pe lume. Entuziasmul vedetei a fost atât de mare, încât a declarat faptul că își dorește să-i scrie imediat Danielei, pentru a afla mai multe informații despre vestea cea mare.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (n.r. râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

 De ce nu au mai ținut cele două legătura, în ultima vreme

Nea Mărin nu vrea să fie naș


Pe de altă parte, Nea Mărin, care i-a fost coleg în mai multe producții TV, spune că nu ar vrea ca el să fie nașul, nominalizând-o pe Bianca Drăgușanu ca cel mai bun candidat pentru acest rol. 

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta. (...) Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a declarat Nea Mărin pentru Ego.

Daniela Crudu este însărcinată în trei luni. Primele declarații despre sarcină: „Nu renunț la ...”

 

Nea Marin, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi lovit-o pe Daniela Crudu: „Ea a fost ani de zile la noi la emisiune”

Nea Marin a făcut primele declarații, după ce s-a speculat că ar fi lovit-o pe Daniela Crudu.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Crudu a fost prezentă o bună perioadă de timp în emisiunea lui Nea Marin, unul din show-urile difuzate pe Antena 1. Recent, au apărut zvonuri că îndrăgitul coregraf ar fi lovit-o pe brunetă. Totul ar fi pornit după ce Nea Marin a făcut o glumă legată de operațiile estetice pe care le are Daniela Crudu. Ulterior, bruneta ar fi început să plângă, iar celebrul coregraf ar fi fost violent cu aceasta. 

Într-un interviu recent, Nea Marin a mărturisit că nu a lovit niciodată pe nimeni, mai ales o femeie. Mai mult decât atât, coregraful a precizat că nu are nicio legătură cu Daniela Crudu. 

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăștia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut', a declarat Nea Marin, pentru Impact.ro.

„Majoritatea femeilor din jurul meu au operații estetice. N-am nimic cu ele. Avem noi glumițele noastre', a mai adăugat Nea Mărin, pentru aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bianca dragisanu  Daniela Crudu  insarcinata  nea marin 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel