Nebunie cu Ciocolata Dubai. Ce au ajuns să facă "rivalele" Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu
Data publicării:
Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, odată, bune prietene, se mai uită una la alta pe rețelele sociale, ce poate fi un semn că se află în competiție chiar și cu ceea ce fac în bucătărie.

Mai nou, ele și-au demonstrat măiestria în bucătărie, în contextul isteriei ce a cuprins mapamondul cu vestita ciocolată Dubai, devenit cel mai căutat desert, în 2024. Gabriela Cristea deja vinde online produsul, din care câștigă bani frumoși. Prețul promovat însă este destul de exagerat.

Citește și - Fostă ispită de la Insula Iubirii a dat lovitura! Cu cine a fost surprinsă la un hotel - Foto / Video în articol

Preț exagerat. Nebunie cu Ciocolata Dubai

 

„Fiecare ciocolată „My Dubai" România este realizată manual, din ingrediente naturale, fără premixuri sau coloranți artificiali. Ciocolata "Dubai" combină rafinamentul ciocolatei belgiene cu savoarea inconfundabilă a unei umpluturi cremoase și crunchy de fistic. Interiorul delicat ascunde o surpriză orientală plină de culoare și gust – kataif de fistic, care adaugă un contrast subtil între cremos și crocant.

Pentru un plus de eleganță, tableta de ciocolată este decorată cu glitter auriu spectaculos, transformând fiecare bucățică într-un deliciu regal. Ingrediente: cataif- 450 g, ciocolată albă, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte, 50 de grame de unt, aur alimentar (decor), cremă fistic, inserție zmeură (opțional), colorant alimentar”, a menționat Gabriela Cristea.

Pe site-ul Gabrielei Cristea produsul se vinde cu suma de 90 de lei, 480 de grame. Internauții spun că prețul este unul exagerat. 

Citește și - Adda și Cătălin Rizea, așa cum nu i-ai mai văzut! Apariția zilei - Foto în articol

Ce a făcut Cristina Șișcanu

 

Cu privire la vedeta de televiziune Cristina Șișcanu, aceasta a preparat, împreună cu fiica ei, Petra, ciocolata Dubai, cu scopul că va plăti mai puțin pe acest desert atât de râvnit. Cristina a postat și ingredientele pus la rețeta sa: 200 grame de kataif, 180 de grame de cremă de fistic, 200 de grame de ciocolată cu lapte și 200 de grame de ciocolată neagră.  

Semnal de alarmă despre Ciocolata Dubai: „Este o bombă cu ceas!”

 

După ce a studiat lista ingredientelor, postate de ambele vedete tv, nutriționista Codruța Pantelimon a tras un semnal de alarmă, după ce a studiat rețeta ambelor vedete.

„Frenezia (isteria) care a cuprins România este, da, ciocolata Dubai. A înnebunit lumea peste noapte. Nu că aș fi împotriva promovării produselor de gen, pe rețelele sociale, însă acest desert nu aduce nimic sănătos organismului, care este, oricum, secătuit de nutrienții necesari.

Din punct de vedere nutrițional, această ciocolată reprezintă o bombă cu ceas, din cauza compoziției mult prea dulce. Așadar, kataiful din compoziție este un desert oriental, folosit în deserturi, cu sirop sau cu miere. Fisticul este o „nucă”, cu beneficii mari asupra organismului, însă consumat în starea lui naturala, neprăjit, nepreparat”, a spus nutriționista Codruța Pantelimon.

Citește și - Recunoști artista din imagini? Vei fi uimit când vei afla cine e!

Bombă calorică

 

Cantitatea mare de făină, amidon de porumb, de fistic și kataif, sirop sau miere reprezintă o bombă calorică într-un spațiu atât de mic. Creierul îl poți trezi dimineața și cu un alt dulce, natural, de exemplu, cu un fruct și cu un pahar cu apă.

Ce trece, de ora 15.00, și îl consumăm, ca dulce, în timp, creează dependență, iar ficatul și pancreasul îți vor ciocăni, într-o zi, la ușă, cu nota de plată. Din păcate, numai diabeticii știu care este prețul. Nimeni nu interzice, însă, cu măsură. Pe termen lung, vei culege „roade” mai bune!”,  a mai zis ea, pentru Click!

„Iar din punct de vedere estetic, arată a cremă de pantofi, ca să mă exprim plastic și pertinent. Din punctul meu de vedere, în calitate de consilier în nutriție, îi ofer, acestei bombe cu ceas, un mare NU! Atenție, oameni buni, că nu tot ce zboară (online, media) se și mănâncă!”, a mai declarat nutriționista.

Citește și - Betty Salam, dezvăluire despre Florin Salam: "Nu am spus niciodată treaba asta"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel