Neftchi Baku, prima reacție după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu antrenorul
Data publicării:
Neftchi Baku, clubul din Azerbaidjan pe care îl antrenează Laurențiu Reghecampf, a reacționat după imaginile apărute în presă în care antrenourl se bătea cu soția sa. 

Laurențiu Reghecampf și încă soția sa, Anamaria Prodan, au ajuns vineri seara la secția de poliție, în urma unui scandal monstru, care s-a terminat cu o bătaie între cei doi. Imaginile au devenit imediat virale pe internet și se pare că acestea au ajuns în cele din urmă și în Azerbaidjan, acolo unde se află clubul pe care iubitul Corinei Caciuc îl antrenează în prezent. Imediat ce au văzut filmulețele care au zguduit lumea mondenă, aceștia l-ar fi contactat pe Reghecampf, care le-ar fi spus că totul ține de viața personală. Cu toate acestea, lucrurile vor fi clarificate când aceștia se vor întâlni față în față, odată cu reîntoarcerea antrenorului.

"Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine.", au spus reprezentanții clubului, potrivit sport.ro

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO

Ce spune poliția despre acel incident

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și  numărul de urgență 112, iar  fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Snagov. 

Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Păi, ce să faci, tată?!”

Anamaria Prodan a căzut la pace, după incident

Tot acest scandal s-a întâmplat chiar cu două zile înainte ca micuțul Liam, băiatul Corinei Caciuc și a lui Laurențiu Reghecampf, să fie botezat. După declarațiile uimitoare făcute de impresară, prin care spunea faptul că soțul ei a fost cel agresiv, fiindu-i astfel frică pentru viața ei, vedeta se pare că a căzut la pace, postând un mesaj care i-a luat pe toți prin surprindere, pe rețelele de socializare. 

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare. 

Imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cum au fost surprinși cei doi/ VIDEO


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  laurentiu reghecampf  scandal 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel