Nelson Mondialu’ a dat tot din casă și a zis unde își ascunde kilogramele de aur. ”Eu mă trag dintr-o familie de oameni grei!”
Data actualizării:
Data publicării:
După nunta faraonică pe care a avut-o fiul său, Nelson Mondialu a făcut mai multe declarații cu privire la originea banilor săi ”fără număr”.

Nelson Mondialu’ se laudă că a învățat încă de tânăr ”să se descurce” și să facă bani din orice. Culmea, ar spune unii, Nelson are că are câțiva ani buni de vechime în câmpul muncii, însă după ceva vreme și-a dat seama că munca nu este pentru el. El zice că a avut mereu probleme cu șefii, deoarece a fost mereu un om incomod.

“Să știți că am lucrat destul! ... Și atunci am decis, decât să stau așa, mai bine mă las la mâna mea“

 

“Să știți că am lucrat destul! Nu știu exact câți ani, dar am lucrat! Doar că m-au dat afară de la muncă. Oriunde am fost m-au dat afară! Atât eram de deștept că le-a fost frică să nu le iau locul. Șeful de secție, inginerul… eu perseveram. Mă puneau să zidesc, eu zideam. Vedea directorul și zicea: ia uite ce bun e ăsta! Mă dădeau afară. Deci n uaveam șansă, de frică să nu le iau locul de muncă. Și atunci am decis, decât să stau așa, mai bine mă las la mâna mea”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru Fanatik.

Citește și - Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!” https://www.spectacola.ro/irina-columbeanu-primul-interviu-alaturi-de-tatal-ei-la-sase-ani-dupa-ce-s-a-mutat-in-america-sunt-cea-mai-fericita-fata-din-lume_39920.html  

Nelson Mondialu susține că a moștenit  kilograme de aur, care stau ”ascunse” pentru ”zile negre”

 

Nelson și-a câștigat celebritatea în mediul online, postând pe rețelele sociale imagini și clipuri în care apare cu teancuri uriașe de bani sau cu bijuterii și lanțuri groase de aur. Nelson spune că provine dintr-o familie foarte bogată de romi. Mai mult, acesta spune că a moștenit kilograme de aur, pe care le ține pentru ”zile negre”. Nelson spune că are trei kilograme de aur ascunse.

“Eu mă trag dintr-o familie de oameni grei“

 

“Eu mă trag dintr-o familie de oameni grei. Și la ora actuală am din moștenire trei kg de aur. Am tot pus deoparte pentru că, aurul îl pui în câte un borcan și îl ții îngropat acolo. O casă, unde o pui?! Aia nu o mai poți ascunde. Vine statul și zice, hai să punem impozit. Pe aur cum mai pui? Doamne ferește, de vine vreo nenorocire sau vreo foamete, scot câte un ineluș cu piatră albastră și cumpăr o conservă. Adevărat?! Așa, cu casa ce fac? Nu fac nimic!”, a mai declarat Nelson Mondialu’ pentru sursa citată.

Nelson Mondialu’ nu se bazează deloc pe pensie

 

Nelson Mondialu’ subliniază faptul că nu se bazează deloc pe pensie, pe care a renunțat pur și simplu să și-o mai ridice. “Nu, eu n-am pensie. Eu nu am pensie pentru că am refuzat. De ce?! Pensia aia micuță care vine, mai mult mă pune pe drumuri. Decât să mă duc să pierd timp, mai bine o las la un amărât. Așa mai bine mă lipsesc”, a mai declarat Nelson Mondialu.

Citește și articolul - Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalcularea făcută de Guvern - https://www.spectacola.ro/nu-o-sa-iti-vina-sa-crezi-ce-pensie-are-irinel-columbeanu-dupa-recalculare_41621.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel