Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Fiicele artistului, îngenuncheate de durere, plâng la căpătâiul tatălui
Nelu Ploieșteanu este condus astăzi pe ultimul drum, după ce de două ori înmormântarea sa a fost amânată. Fiicele artistului au ridicat astăzi trupul neînsuflețit al părintele lor de la IML și au plecat spre cimitir, unde va fi înmormântat după protocolul COVID. 

Update: Trupul neînsuflețit al artistului a ajuns în fața casei. 

 

 

Potrivit SpyNews, fiicele lui Nelu Ploieșteanu s-au prezentat astăzi la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al marelui artist. Ceremonia de înmormântare are loc după protocolul COVID, cu sicriul închis. 


La o zi după înmormântarea artistei Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu pleacă pe ultimul drum, în mod identic. O mașină mortuară transportă trupul neînsuflețit al artistului spre cimitir. O poză cu regretatul cântăreț este agățată de mașina înconjurată de familie și apropiați.

Fiicele Lui Nelu Ploieșteanu, îngenuncheate de durere, plâng  în hohote și își strigă părintele. Acestea au dorit ca tatăl lor să mai meargă încă o dată acasă, astfel că mașina mortuară se va opri în fața casei artistului, înainte de a ajunge la cimitir. 

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în urmă cu 6 zile, iar familia a încercat să obțină din partea autorităților permisiunea de a-l înmormânta normal, fără protocolul COVID. Medicii legiști au stabilit însă că Nelu Ploieșteanu era pozitiv COVID în momentul decesului, astfel că ceremonia de înmormântare are loc în condiții speciale. 


Marele artist își va dormi somnul de veci la cimitirul Străulești 2. 

Autor: Maria Alexandru | Dată: 07 apr, 10:43

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat