Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară
Nelu Vlad, de la formația Azur, a vorbit despre aventura pe care a avut-o cu Irina Loghin, acum 5 ani, în timp ce se întorceau de la Jimbolia. 

Nelu Vlad, de la trupa Azur, a făcut o mărturisire care a șocat inițial pe toată lumea. 

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, de la ProTV, artistul a fost supus unei probe de foc. Smiley și Pavel Bartoș i-au pregătit  o serie de întrebări incomode, dar și un platou cu gustări picante, în cazul în care ar fi refuzat să se citească cu voce tare întrebarea de pe cartonaș.

Regula e simplă, răspunsurile sunt obligatorii, însă telespectatorii nu știu și întrebarea. Dacă vedeta nu acceptă să fie citită cu voce tare întrebarea de pe cartonaș, atunci trebuie să mănânce preparatele picante. 

Întrebat cu ce vedetă din România a avut o aventură, maestrul Nelu Vlad a răspuns nonșalant: Cu Irina Loghin. 

 

După care a început să povestească întreaga aventură.


Acum 5 ani, veneam de la Jibmolia și eram cu Irina Loghin în mașină. Ne-a blocat un tir pe șosea. Am stat de vorbă 4 ore și jumătate, era noapte, ningea. Se întâmpla în ianuarie-februarie. 

Ne-am povestit viețile, despre copii, despre succesuri și, într-un final, îi spun: „vreți să scăpăm ne toată nebunia asta?”. Dânsa a spus că da.

Și am sunat la 112 și am spus că suntem blocați de un tir și că sunt cu doamna senatoare Irina Loghin. Au venit imediat”, a povestit amuzat Nelu Vlad, care i-a lăsat pe prezentatorii emisiunii cu gura căscată.

 

 

„Trebuia să formulați altfel întrebarea. Ați spus aventură, nu aventură sexuală”, a râs artistul. 

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 05 feb, 16:25

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat