Nelu Vlad, secretele unei căsnicii de 50 de ani și fosta iubire care l-a marcat: „Și acum aș dori să mă întâlnesc cu ea”
Data publicării:
Nelu Vlad, solistul trupei „Azur”, a vorbit despre secretele căsniciei sale de 50 de ani, dar și despre marea sa iubire pe care a cunoscut-o la vârsta de 18 ani.

Nelu Vlad este unul dintre cei mai emblematici artiști din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, are și o căsnicie de succes, fiind împreună cu soția sa de 50 de ani. Invitat la emisiunea „Viața fără filtru”, artistul a vorbit despre secretele unei relații reușite și de lungă durată. Nelu Vlad a mărturisit că au existat și certuri sau perioade mai dificile în căsnicia sa, dar niciodată nu au ajuns în pragul divorțului și nu a existat nicio discuție legată de despărțire vreodată. Acesta a precizat că un lucru important pe care el și soția sa l-au făcut a fost să treacă rapid peste micile discuții și să se ierte reciproc. Cei doi s-au căsătorit la doar o lună după ce s-au cunoscut, dar artistul recunoaște că a fost alegerea potrivită și că nu au greșit. 

„Am trecut cu vederea repede micile discuții”

„După atâția ani de conviețuire, îmi dau seama că am judecat bine la vremea aceea. Pentru că am zis că nimic nu e mai de preț în viața omului decât să aibă propriul cămin și propria familie. Atunci când pleci în turneu îți dai seama cât de triste este să te întorci și să nu ai unde și cât de plăcut este să te întorci în căminul tău. După aceea, devine o rutină. Fac 50 de ani de căsnicie. Să nu crezi că toate zilele au fost luminoase, senine în viața mea. Meritul meu și al soției este acela că am trecut cu vederea repede micile discuții care nu au ajuns niciodată în pragul unui divorț. Nici vorbă să ajungem acolo. Cam toate au fost calculate în viața mea și în momentul în care m-am căsătorit eu am calculat și momentul ăsta. Ne-am căsătorit în decurs de o lună și nu am greșit”, a declarat Nelu Vlad.

Te-ar putea interesa și: Sânziana Buruiană alăptează de aproape 10 ani: „Am creat o conexiune, cred că o dependență mai mult”

„Și acum aș dori să mă întâlnesc cu ea”

Nelu Vlad a făcut și o dezvăluire mai puțin știută. Artistul a mărturisit că la vârsta de 18 ani a cunoscut o fată și a trăit cea mai fericită perioadă din viața sa. Cu toate acestea, pentru că ea era mai mare, în ultimul an la facultate, iar el de abia terminase liceul, Nelu Vlad a realizat că vor avea idei și planuri diferite, motiv pentru care a ales să încheie relația. Acesta a recunoscut că i-ar plăcea să o mai revadă, dar nu mai știe nimic despre ea. În plus, artistul a precizat că cele mai importante aspecte într-o căsnicie sunt fidelitatea și răbdarea pe care trebuie să o aibă fiecare partener în parte.

„Cam ăla a fost momentul cel mai fericit din viața mea, dar ea era ultimul an la Medicină, iar eu doar terminasem liceul. M-am simțit dezavantajat față de ea. Am zis că ea o să fie doctoriță, eu nici măcar nu am intrat la facultate și o să fie o discrepanță între ideile noastre, modul nostru de viață și așa am pus capăt acestui posibil mariaj, lucru care ei nu prea i-a plăcut. După aceea, m-a evitat tot timpul. Și acum aș dori să mă întâlnesc cu ea, dar nu mai știu unde este. Tot Maria o chema. Asta este o altă calitate pe care o are soția mea, nu îmi face observație. Nu au fost probleme. Cel mai mult contează fidelitatea, răbdarea”, a adăugat Nelu Vlad, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș




pixel