Neptun retrograd 25 iunie - 1 decembrie 2021. Cum sunt afectate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Neptun intră în retrograd în Pești pe 25 iunie și va sta acolo până pe 1 decembrie.

Până la 1 decembrie, vei încerca să îți aliniezi sentimentele interioare cu vibrațiile lumii exterioare. Acest lucru poate fi dificil și poate crea incertitudine sau confuzie în viața ta, motiv pentru care va fi esențial să îți menții capul deasupra apei, ancorându-te în realitate.

 

Horoscop 25 iunie- 1 decembrie 2021 (Neptun Retrograd)

 

Berbec 

Este în regulă să ieșiți un pic din lumina reflectoarelor pentru a vă centra. Asta ar fi cam cea mai bună abordare din următoarea perioadă. Lasă intuiția să te ghideze în tot ceea ce faci și nu sări la concluzii pripite, așa cum faci de obicei.

 


Taur 

Redescoperi părțile din tine care nu au fost în prim-planul minții și al inimii tale. Acordă-ți timp să te bucuri de aceste sentimente. Te va ajuta să evoluezi și să devii persoana care ți-ai dorit întotdeauna să fii. Acum este șansa ta.


Gemeni 


Totul se schimbă în sectorul carierei. Înainte de a-ți da seama, s-ar putea chiar să schimbi calea profesională și să te concentrezi pe profesia care te vindecă (în timp ce îi ajuți pe alții). Apleacă-te asupra părții din tine pe care vrei să o dezvolți. Îmbrățișarea acestor sentimente te va ajuta în carieră.

 

Rac 


Începeți un proiect sau un curs în care v-ați dorit întotdeauna să vă investiți timpul. Cu creativitatea ta la un nivel maxim, vei descoperi că este ușor să te implici în această activitate  cu tot sufletul. Sunt șanse să te ocupi de această activitate o lungă perioadă de timp.


Leo 


Limitele pot fi estompate - dar mai ales de către tine. Nu vă depășiți rolul în relația cu prietenii și membrii familiei. Făcând acest lucru vei crea drame și probleme majore, motiv pentru care este mai bine să rămâi în banca ta și să te concentrezi pe nevoile tale. Ei își pot gestiona problemele, lăsați-i să se descurce.

 

Fecioară 

Este timpul să te recentrezi pentru a obține claritate în modul în care să abordezi problemele atunci când acestea apar. Odată ce iei o pauză de la toate frustrările din viața ta, îți va fi ușor să îți resetezi energia și vibrațiile pentru a putea aborda problemele cu brio în continuare.


Balanță


Ați pus o piedică în finalizarea tuturor activităților sociale care au fost pe lista dvs., deoarece sunteți epuizat de faptul că v-ați asumat mai mult decât puteți duce. Acesta este un moment în care trebuie să te relaxezi și să te odihnești. Nu mai munciți până la epuizare și acordați-vă niște timp "pentru voi".

 

Scorpion 


Drama din viața ta amoroasă nu se oprește. Fă un pas înapoi și analizează lucrurile la rece. Faptul că nu ești super implicat emoțional te va ajuta să îți dai seama de direcția relației.

 

 

Săgetător 


Va fi greu să găsești un loc cu care să te aliniezi din punct de vedere spiritual. Cu toate acestea, dacă te apuci de o activitate spirituală, cum ar fi yoga sau meditația, îți va fi ușor să găsești. De asemenea, te va ajuta să găsești o aliniere cu obiectivele pe care vrei să le urmărești în viitor.

 

Capricorn 


Bârfele circulă pe orbita ta, motiv pentru care cel mai bine este să îți ții urechile și gura închise. S-ar putea ca din greșeală să arunci gaz pe foc sau să repeți ceva care perpetuează zvonurile. Ține garda sus și nu te lăsa pradă dramei. Acest lucru te va scuti de neplăceri viitoare.

 

Vărsător 

Relația ta cu banii se schimbă. În trecut, îți evaluai valoarea după contul tău bancar. Acum descoperiți că viața înseamnă mai mult decât câți bani aveți la dispoziție. Modul în care îți definești valoarea evoluează în ceva mai mare decât ți-ai imaginat vreodată.


Pești 

Da, s-ar putea să trăiești într-un vis cu ochii deschiși frumos. Dar, nu este nimic în neregulă cu asta. Lasă-ți imaginația să zburde și îmbrățișează sentimentele romantice care te răscolesc. Permite-ți să te conectezi cu emoțiile tale brute pentru a crea o artă din ele. Chiar și tu vei fi impresionat de ceea ce talentul tău creează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2021  decembrie  horoscop  iunie  neptun retrograd  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel