Neti Sandu a împlinit 63 de ani. Cum a ajuns vedeta să învețe astrologie: „Când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ”
Data publicării:
Neti Sandu a împlinit astăzi 63 de ani. Vedeta prezintă Horoscopul de peste 20 de ani.

Neti Sandu s-a născut pe 25 noiembrie 1958. 

Neti Sandu, în vârstă de 63 de ani, este o figură emblematică a postului de televiziune PRO TV. Vedeta are aceeași coafură, de 20 de ani, aceeași energie și este la fel de apreciată de public. 


Celebra prezentatoare a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului pe care acesta îl realizează pe YouTube. Neti Sandu a povestit de unde a început povestea ei cu astrologia și cum a ajuns să își facă din această pasiune o meserie.

 „Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera…dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…) Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, a spus ea.


Vedeta a început să studieze astrologia imediat după Revoluție, dintr-o întâmplare. 


. „După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie? Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.”, a declarat ea.


Neti Sandu nu se astepta, pe atunci, ca tocmai ea să fie acea persoană care să reușească în domeniul astrologiei. I se părea că este extrem de complicat și nu avea încredere în calitățile ei.


„El știa că așa se întâmplă. Eu, care nu știam să fac calcule, să fac lucruri complicate la matematică, știam trigonometrie, geometrie, dar mă gândeam că nu o să fiu eu aceea din toți oamenii ăia, eu mă duceam pentru prima dată acolo.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu să calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai povestit Neti Sandu.

 

Neti Sandu, despre norocul în dragoste și viața fără copii. De ce nu și-a dorit niciodată să devină mamă


Chiar dacă se bucură de o carieră de succes, Neti Sandu nu a avut același noroc și în ceea ce privește dragostea. Cunoscuta prezentatoare TV a vorbit despre ce întâmplă în viața ei din punct de vedere astrologic.

 

„Eu văd altfel lucrurile. Atunci când am fost părăsită, deja cunoșteam astrologie și știam foarte bine de la ce vine. Astrologic îmi explic și nu are legătură cu ghinionul. Așa cum faptul că nu am copii nu are legătură, iar, cu ghinionul – nu. Sunt niște programe de viață pe care sigur poți să le schimbi, dar trebuie să fii atent și la consecințele care apar. Unii oameni au casa copiilor activată – atunci trebuie să facă copii, le iese ușor. Cine are contraindicații acolo și se străduie foarte mult se miră apoi că, de exemplu, nu se înțeleg deloc. Eu văd altfel lucrurile, și de aceea pot așa. Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea”, a spus Neti Sandu pentru Viva.ro. 


Născută în zodia Săgetător, Neti Sandu și-a analizat dintotdeauna parcursul profesional, dar și amoros din punct de vedere astrologic și nu consideră că a avut ghinion în dragoste. 


„Dacă e să vorbim strict din punct de vedere astrologic, eu câtă vreme sunt în lumina reflectoarelor, la televizor, și am notorietate, nu am sfera sentimentală, pentru că se face un fel de switch astrologic. În clipa în care nu mai sunt la TV, apare cineva (e ca și cum schimb mode-ul). Problema este cu vizibilitatea pe care o am și care poate să reapară în orice moment, iar riscul este să pierd relația, așa că eu nu mă grăbesc”, a adăugat prezentatoarea TV. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  Neti Sandu  sagetator  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel