Neti Sandu, horoscopul anului 2024. Previziuni pentru toate zodiile: „Vin bani din alte surse”
Data publicării:
Neti Sandu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii anul acesta.

Invitată în cadrul unui podcast, Neti Sandu a făcut o serie de previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru 2024.

Berbec
Se pregătește pentru intrarea lui Marte, care ajunge ajunge odată la doi ani aici și înseamnă un nou început. De anul trecut până acum, Jupiter a stat în casa banilor, poate să fie un an foarte bun financiar. Marte îi dă o inițiativă să înceapă să facă ceva, dar trebuie să aibă grijă cu sănătatea. 


Taur
Putem spune că e anul Taurului. Când e anul tău, dacă nu ai făcut ce trebuia, se simte cu vârf și îndesat. Jupiter când retrogradează vede ce nu ai făcut bine. Taurul e în casa banilor. Trebuie să fructifice tot ce nu au făcut anul trecut, până în primăvară, să rezolve, să fie fericiți, pentru că apoi mai au de așteptat 12 ani, până vine iar Jupiter să-i ajute.


Gemeni
E bine, deocamdată Jupiter te scanează să vadă dacă ai avut grijă de tine. O să fie nemaipomenit, Jupiter va face un plus de imagine pentru tine, vei avea deschidere în societate. Ei trebuie să devină mai serioși, mai statornici, mai practici, să se informeze foarte mult.


Rac
După ce a tot avut niște bețe în roate, acum Jupiter a stat la un interval pozitiv față de ei. Saturn le dă o altă stabilitate de care ei au nevoie, asta în prima parte a anului. O să mai fie niște schimbări, poate fi ceva nou la serviciu, în sfera carierei și va fi forțat să facă ceva. Lor le trebuie curaj, ei asta nu au.


Leu
Are acest Jupiter din Taur în sfera socială, carieră, adică funcție, s-a născut să conducă, să fie șef. Au mai fost lucruri care l-au ținut pe loc, dar acum trebui să vadă dacă ceea ce i se oferă poate să onoreze sau lasă să treacă acest moment. 


Fecioară
Aici avem un Saturn în Pești, care mai stă cam doi ani, iar Fecioara poate nu e pregătită pentru o schimbare. Au o stabilitate deocamdată, dar dacă Jupiter intră în Gemeni, avem o relație de progres în sfera carieră. Ea se va simți nemulțumită, neapreciată, pentru că ea e foarte muncitoare. 


Balanță
Are o promisiune. O să simtă beneficiile și un echilibru că se poate mișca în voie. După aceea, Marte va intra în Berbec, în casa opusă, cea partenerială și atunci dintr-o dată se întâmplă ceva cu șeful, partenerul. Poată să apară cineva cu care să formeze un cuplu, pentru ele e foarte important partenerul.


Scorpion
A fost destul de susținut, încurajat, protejat, curtat de Jupiter în casa partenerială. S-a simțit băgat în seamă de șefi, a devenit mai vizibil, pentru că au fost unii ani destul de grei. Jupiter i-a dat confortul să se repoziționeze. Deci e de bine. Apoi, Jupiter intră în casa banilor și poate vin niște bani de undeva, din alte surse.


Săgetător
Și aici avem o promisiune. Îi poate aduce o colaborare, o să fie totul bine, până când nu va mai fi atât de bine. Jupiter este în casa serviciului, este extraordinar de mult de muncă, muncești până te îmbolnăvești. Trebuie să facă, fără să se mai vaiete. 


Capricorn
Are un tranzit intens, trafic greu, Marte face puțin deranj, întâlnește diverse situații. Ei și-au găsit un confort sau așa ar fi fost indicat până acum. Trebuie să-și investească diferit banii, o să descopere alte căi și o să-și mai schimbe puțin mentalitatea legată de bani.


Vărsător
Începe o nouă era. Pluton intră acolo și stă mult timp, cum pășește acolo, le dă o altă atracție, un alt interes pentru o spiritualitate pe care ei nu au băgat-o în seamă. Sunt mult mai focusați pe interior, vor vrea să știe ce se întâmplă cu ei și care e locul lor în Univers. 


Pești
Saturn e în Pești, deci e greu, ei sunt foarte sensibili, obișnuiți să stea în mediul lor, în apa lor și să nu fie deranjați. Acum, vine Saturn și le spune că trebuie să fie mult mai organizați, mai serioși, mai disciplinați. Poate că mulți se vor maturiza cu forța, iar alții se vor împotrivi și se vor chinui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel