Nicolae Botgros, infectat pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte marele artist: „A dat iar năpasta peste mine”
Data publicării:
Nicolae Botgros trece prin clipe grele după ce a fost infectat pentru a doua oară cu COVID-19. 

Nicolae Botgros este infectat pentru a doua oară cu Covid-19. Marele artist a aflat chiar înainte de Revelion și a fost nevoit să anuleze toate concertele. Chiar dacă are o formă ușoară a bolii, Nicolae Botgros s-a izolat la domiciliu și așteaptă cu nerăbdare să își revină. 


Nicolae Botgros a mai fost infectat cu Covid-19 în luna mai a anului trecut cu o formă gravă a bolii. Artistul a stat atunci internat în spital o lună și patru zile, timp în care s-a luptat pentru viața lui. 


Nicolae Botgros s-a vaccinat împotriva Covid-19 și spune că datorită acestui fapt acum se simte mult mai bine și nu are aceleași probleme de sănătate grave cum a avut în luna mai a anului trecut. 


„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!. A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină”, a mărturisit Nicolae Botgros pentru Prima TV.


Nicolae Botgros spune că anul trecut din cauza infecției cu SARS-CoV-2 plămânii lui au fost profund afectați și a fost conectat la aparate. În plus medicii l-au sedat pentru a nu mai simți prin ce suferință trece. 


„Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70%, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi – medicii le pun niște injecții și îi calmează”, a spus artistul pentru report.md.


Soția lui Nicolae Botgros s-a stins din viață în urmă cu câteva luni. Artistul merge zilnic la mormânt 


Artistul nu poate să accepte faptul că femeia care i-a fost alături necondiționat a decedat. Nicolae Botgros a mărturisit că merge zilnic la mormântul soțeiei sale.


„Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe z, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa.”, a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.


Dirijorul a povestit despre problemele de sănătate pe care le-a avut soția sa, mărturisind că a suferit trei intervenții chirurgicale în aproape două săptămâni.


„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bolnav  covid-19  Nicolae Botgros 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel