Nicolae Ciucă, explicație pentru răspunsurile neașteptate din emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu s-a prins toată lumea de ironie”
Data actualizării:
Data publicării:
Nicolae Ciucă a oferit o explicație pentru răspunsurile neașteptate pe care le-a avut la emisiunea lui Cătălin Măruță. Videoclipul a devenit viral pe internet, iar oamenii au avut păreri împărțite.

Zilele acestea, Cătălin Măruță l-a avut invitat, în cadrul emisiunii sale, pe Nicolae Ciucă, unul dintre candidații la Președinția României. Emisiunea a adus în prim-plan nu doar activitatea politică a acestuia, ci și personalitatea sa, iar discuția a fost plină de momente surprinzătoare.

Liderul PNL a răspuns fără rețineri la întrebările prezentatorului din cadrul rubricii „Sosurile Picante”, dar unele dintre răspunsurile sale au ajuns virale și au stârnit amuzamentul oamenilor. Astfel, fostul general a simțit nevoia să explice situația și a făcut o postare în mediul online în care a spus ce a vrut, de fapt, să spună.

Rugat de Cătălin Măruță să numească trei calități pe care le are Marcel Ciolacu și pe care el nu le are, Nicolae Ciucă a răspuns, spre uimirea tuturor: „Onoare, respect, predictibilitate”. Prezentatorul l-a întrebat, surprins, dacă a înțeles bine întrebarea, iar liderul PNL a spus clar că nu este vorba de nicio confuzie, acesta fiind răspunsul său. 

Te-ar putea interesa și: Reacția Deliei, după derapajul Andrei. Ce le-a transmis celor care fac astfel de glume

„Nu s-a prins toată lumea de ironie”

Videoclipul în care Nicolae Ciucă răspunde la această întrebare a devenit viral pe internet, fiind redistribuit de foarte mulți oameni, astfel că fostul general a oferit o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Politicianul a dezvăluit că totul a fost o ironie, de care nu s-a prins toată lumea. Mai mult decât atât, a menționat că cele trei calități pe care le-a numit, onoare, respect, predictibilitate, sunt tocmai cele care îi lipsesc lui Marcel Ciolacu.

Filmarea a devenit rapid principalul subiect de discuție în mediul online, iar comentariile nu au întârziat să apară. Aceasta a generat discuții aprinse printre internauți, unii comentatori apreciind sinceritatea și umorul politicianului, în timp ce alții l-au criticat pentru alegerea cuvintelor. În timp ce unii au spus că ironia este evidentă, alții nu au fost de acord și au spus că politicianul nu a înțeles întrebarea sau că nu s-a exprimat corect. 

Te-ar putea interesa și: Cum arăta Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de un deceniu. Imagini demult uitate cu prezentatorul TV dansând în direct la TV cu Andreea Bălan / Video

„Câteva lucruri de la emisiunea lui Cătălin Măruță, căruia îi mulțumesc pentru invitație și alături de care m-am simțit excelent: 

1. N-am încercat sosul iute! Și aș fi avut ocazia să văd cât de 'hot' e să nu dezvălui întrebările. Data viitoare, să fie direct cel mai iute! 

2. Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului, cum se spune pe la noi. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de 'picantă', o explic acum: onoarea, respectul și predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu!”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”




pixel