Nicole Cherry, apariție de senzație, în a șaptea lună de sarcină: „Poate nici nu conștientizez în momentul de față ce mă așteaptă”
Data actualizării:
Data publicării:
Seara trecută a avut loc petrecerea Viva, acolo unde vedetele din România au defilat îmbrăcate în cele mai extravagante ținute. Printre artiștii prezenți la eveniment s-a numărat și Nicole Cherry. Vedeta este însărcinată în șapte luni și radiază de fericire. 

Deși burtica este deja proeminentă, vedeta a făcut senzație pe covorul roșu, puerând o rochie neagră, cu o crăpătură pe picior, care i-a evidențiat silueta.

Artista spune că este o norocoasă și că are o sarcină ușoară. De asemenea, ea este nerăbdătoare să își cunoască fetița. 


„Chiar n-am avut probleme. Pot să zic că sunt o mămică foarte norocoasă și am un copil foarte cuminte încă din burtică. (...) Nu mi-e teamă de absolut nimic, chiar mă gândeam zilele trecute că sunt așa pregătită, nici dacă mă gândeam înainte nu eram așa pregătită. Poate nici nu conștientizez în momentul de față ce mă așteaptă, dar sunt sigură că vom învăța una de la cealaltă foarte mult și că ne vom bucura împreună de fiecare moment, le vom depăși și momentele grele. Nu-mi fac probleme, mai ales că îl am și pe Florin care este alături de mine și de fiecare dată mă ajută și știu că o să mă ajute foarte mult cu Anastasia”, a spus Nicole Cherry, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

 


A ținut cont de astrologie atunci când a conceput bebelușul

 

Artista în vârstă de 23 de ani a uimit pe toată lumea atunci când a dat vestea că este însărcinată. Deși este extrem de tânără, vedeta spune că știe ce vrea de la viață și că sarcina a fost una planificată. Mai mult, a fost atât de planificată, încât a ținut cont de astre atunci când l-a conceput. Fiind zodia Săgetător, Nicole a vrut ca și bebelușul ei să se nască în același semn zodiacal, ea declarându-se un fan al acestor nativi. Astfel că și-a planificat momentul concepției calculând cele nouă luni dinaintea sezonului Săgetătorului, ea urmând să nască după jumătatea lui noiembrie sau începutul lui decembrie. 

„Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, în urmă cu câteva zile. 

 

Mai mult, vedeta s-a arătat ușor iritată de toate discuțiile din jurul vârstei ei și a deciziilor pe care le ia și spune că este foarte stăpână pe viața și pe deciziile ei. De asemenea, este extrem de optimistă și nu lasă gîndurile negre să-i umbrească fericirea. Se declară fericită și spune că fericirea ei nu depinde de tatăl copilului, ci de ea. 

 


„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită”, a mai spus artista. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: fetita  insarcinata  Nicole Cherry  rochie  sarcina 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel