Nicole Cherry, apariție INCENDIARĂ alături de J Balvin. Cei doi au încins internetul/ VIDEO
Data publicării:
Nicole Cherry și-a surprins fanii după ce s-a filmat alături de celebrul artist, J Balvin.

Nicole Cherry și J Balvin au încins internetul, după ce au făcut un filmuleț pentru TikTok. Cei doi artiști  s-au întâlnit în backstage-ul evenimentului Untold, unde nu au ezitat să recreeze un moment special pentru fani.

Nicole Cherry, moment inedit alături de J Balvin

Nicole Cherry și celebrul J Balvin s-au filmat în timp ce dansează pe piesa Déjame Revisarte el Celular 2, interpretată de cântăreța Ingrid Laien în colaborare cu Los Del Fino. Filmarea cu cei doi a ajuns imediat virală, iar fanii au reacționat imediat.

@nicolecherry @jbalvin Que prima? #fyp #jbalvin #acting ♬ Con Una Prima Déjame Revisarte El Celular 2 - ???????? Ingrid Laien ????

Nicole Cherry și J Blavin, prieteni apropiați de mai bine de 8 ani

Nicole Cherry și J Balvin sunt prieteni foarte apropiați. Cei doi s-au cunoscut când artista era la începutul carierei sale muzicale.

„Ce m-a șocat pe mine la Balvin a fost că atunci când și-a schimbat numărul de telefon, când avea deja colaborarea cu Beyonce, a ținut să-mi scrie că l-a schimbat. Am numărul lui de la începuturi, când m-am întâlnit cu el.

 De abia mă lansasem și tot atunci se lansase și el cu Tranquila. Atunci m-am întâlnit cu el și ulterior am mai discutat. De exemplu, i-am cerut un filmuleț de ziua lui Florin, îl am și acum”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

Ce operații estetice și-a făcut Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit mamă la 23 de ani, are o carieră înfloritoare și putem spune că este un artist complex și asumat. Tânăra artistă nu se ascunde atunci când vine vorba despre operațiile estetice la care a fost supusă. 

Cântăreața a mărturisit, cu ceva timp în urmă, că prima operație estetică a făcut-o la 20 de ani. Atunci, vedeta a optat pentru procesura de augmentare mamară, mărindu-și astfel bustul. 


„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama', a spus Nicole Cherry, acum ceva timp, scrie Redacția.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   j balvin  Nicole Cherry  TikTok 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel