Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith: „Am emoții, sper să reușesc să...”
Data publicării:
Nicole Cherry este în culmea fericirii, după ce a aflat faptul că va urca pe aceeași scenă cu starul internațional Sam Smith.

Nicole Cherry este primul artist român confirmat la Summer in The City, la prima ediție care va avea loc în București, între 3 și 4 iunie. Cu peste 200 de mii de subscriberi și 120 milioane de vizualizări pe Youtube, solista-fenomen, în vârstă de numai 24 de ani, se va alătura unor nume cu greutate din showbiz-ul internațional, precum celebrul Sam Smith, care concertează pentru prima oară în România.

“Sunt onorată și fericită să fac parte din line-up-ul Summer in the City, și mai ales, să fiu pe aceeași scenă cu Sam Smith. Voi pregăti un show special cu această ocazie și sper să surprind publicul în mod plăcut. Voi avea piese noi, colaborări cu artiști din România pe care le voi interpreta în premieră în cadrul acestui eveniment. Recunosc că am emoții, sper să reușesc să îl întâlnesc pe Sam Smith și să ne vedem în număr cât mai mare în Piața Constituției la Summer in the City!”, a declarat artista.

Te-ar putea interesa și: Recunoaşteţi personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România

Cine este Nicole Cherry și cum a debutat în muzică


Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. ”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodată, ea este cunoscută publicului român din aparițiile TV (“Te Cunosc de Undeva”) și cinematografice.  A debutat în industria muzicală la vârsta de 14 ani, când piesa «Memories», a ocupat toate topurile muzicale.

’’O să-ți dau exemplu de primul producător și producătorul cu care m-am lansat eu. M-am bucurat enorm de mult că l-am întâlnit. Eu am fost la un casting, am intrat într-un studio și mi s-a spus, «Nicole, acum cântă! » (...) Eu atunci am fost pentru prima oară pusă în situația de a cânta și de fapt de a compune, pentru că acolo mi-am dat seama că pot să și compun, că îmi vin idei, îmi vin linii melodice pe care eu le pot transforma ulterior poate într-un hit. Asta s-a și întâmplat, pentru că «Memories», multe dintre persoanele poate de atunci, oricum de atunci nimeni nu știa cumva, pentru că treaba asta trebuia ascunsă și trebuia dat cezarului ce e al cezarului și atunci fiind producătorul meu.

Toate laudele erau într-un singur loc, pentru că așa am și avut acordul la acel moment. Eu, oricum, neștiind ce se întâmplă de fapt cu o piesă, că e important să ai niște procente din acea piesă, că e important și că e mare lucru pentru un artist, pe lângă că e artist și cântă și interpretează o piesă pe una dintre cele mai mari scene să zicem, e important și să știe și să compună, să spună asta oamenilor și să se laude, pentru că să dezvolți și latura asta te completează ca si artist. În momentul acela nu știam. Eram mică, îmi doream să mă fac auzită și să mi se confirme că nu visam’’, a dezvăluit Nicole Cherry în cadrul podcastului ’’Fain&Simplu’’ realizat de Mihai Morar.

VEZI și: Pe ce cheltuie Nicole Cherry cei mai mulți bani. Artista a recunoscut: „Le poți combina în mai multe feluri...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  concert  Nicole Cherry  sam smith 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel