Nicoleta Ghiriș, horoscop chinezesc pentru luna mai 2024. Zodia care va avea parte de succes la locul de muncă
Data publicării:
Nicoleta Ghiriș vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Șobolan

Șobolanii trebuie să fie foarte precauți luna aceasta, să poarte culori de apă, precum negru sau violet albăstrui. Poate primesc sprijinul nativilor Bivol. Este o lună de pierderi. Trebuie să facă cheltuieli. Nu este o lună pentru investiții riscante, ci este o lună bună pentru investiții de durată.

Bivol

Bivolii traversează o lună de atac energetic. Atenție la sănătate și la accidentări sau lovituri. Ar trebui să fie atenție cei care fac sport. Energia lunară mai atenuează aceste predispoziții negative, dar pot exista și probleme financiare sau răcirea unor relații importate, pe care se bazau. Ar trebui să poarte culori de metal și să primească ajutor de la nativul Șarpe luna aceasta.

Tigru

Tigrul va avea parte de o lună în care s-ar putea să simtă lipsa susținerii unei persoane apropiate, pe care se baza. Traversează o lună de atac energetic. S-ar putea să fie oamenii nepotriviți la locul nepotrivit. S-ar putea să resimtă această lună ca una de împotmoliri și să nu se simtă bine pe zona sănătății și să se simtă atacați pe nedrept. Atenție și la probleme financiare care pot să apară luna aceasta! S-ar putea să ceară ajutor de la nativii Mistreț.

Iepure

Iepurele va avea parte de o lună cu suișuri și coborâșuri, însă la el se realizează energetic suma 10, ceea ce o să creeze o diminuare a acestor predispoziții negative. Iepurii trebuie să aibă grijă la sănătate. Vor avea noroc în carieră și noroc la bani. Pot folosi culorile de pământ și pot primi ajutor de la nativii Capră.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodia care va câștiga bani dubli

Dragon

Dragonii traversează o lună în care intuiția lucrează la maximum. Ar trebui să-și asculte instinctele. Este o lună bună pentru investiții, cheltuieli și business. Atenție, femeile însărcinate trebuie să meargă la control și să se ferească de această predispoziție către epidemii. Se recomandă purtarea culorilor de apă. Ar trebui să poarte albastru, violet albăstrui și negru.

Șarpe

Este o lună bună pentru investiții! Șarpele trebuie să fie m ai precaut. S-ar putea să se regăsească la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit și pot să primească pedepse pe nedrept. Trebuie să fie atenți pe zona de relaționare, de iubire. Se recomandă folosirea culorilor de apă: negru, violet albăstrui și ajutor de la nativii Bivoli.

Cal

Caii au parte de ajutor divin și vor fi susținuți din exterior de cei care le sunt în preajmă. Au succes în plan profesional, dar pot apărea anumite dispute din cauza banilor. Ar trebui să fie mai precauți în momentul în care lucrează cu obiecte contondente. Pot purta culori de metal: alb, gri, auriu și argintiu sau pot folosi elemente de metal.

Oaia

Oaia are parte de conflicte între generații, dar va avea și câștiguri materiale. Au succes în plan profesional și relațional. Pot purta culori de metal: alb, gri, auriu și argintiu.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Maimuță

Maimuțele vor avea parte de câștiguri materiale. Vor avea o lună cu susținere energetică în secret. Vor primi cadouri neașteptate. Conflictul între generații poate genera anumite dispute mai serioase. Pot purta culori de metal: alb, gri, auriu și argintiu. Trebuie să-și păstreze calmul, astfel totul va decurge cum trebuie.

Cocoș

Cocoșul are parte de o lună bună pentru iubire. Pot să susțină cu succes un examen sau să se apuce să facă unele cursuri noi. Cei singuri își pot găsi pe cineva. Culorile de lemn și de apă le pot aduce beneficii luna aceasta.  

Câine

Câinii vor avea parte de o lună de ceartă și dispute. Trebuie să stea departe de ele. Culorile de foc îi vor ajuta: roșu, roz, portocaliu și cărămiziu. De asemenea, vor obține sprijin de la Iepuri.

Mistreț

Mistreții pot întâmpina nedreptăți din partea celorlalți sau certuri cu o figură paternă. Îi vor ajuta culorile de foc: roșu, roz, portocaliu și cărămiziu. De asemenea, vor obține sprijin de la nativii Capră.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel