Nicoleta Luciu revine în televiziune: „O să vă distrați”. Ce show va prezenta vedeta
Data publicării:
Nicoleta Luciu le-a dat fanilor vestea ca mare. În curând aceasta va putea fi urmărită din nu, pe micile ecrane.

Nicoleta Luciu își exprima cu puțin timp în urmă într-un interviu dorința de a fi implicată din nou într-un proiect de televiziune. Pe atunci, vedeta spunea că așteaptă propuneri și că pentru ea naveta de la Miercurea Ciuc la București nu va reprezenta o problemă. Se pare că producătorii au analizat foarte bine această „cerere”, întrucât frumoasa șatenă s-a apucat deja să filmeze pentru noua sa producție. Vestea cea mare a fost dată chiar de vedetă, pe conturile personale de socializare. Prea multe detalii nu a oferit însă, dar le-a promis fanilor că este vorba despre un  show în care se vor distra, iar mai multe informații va dezvălui în curând. 

„O să vă distrați! Când, unde? O să aflați în curând!”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare. 

 

Cum arată viața Nicoletei Luciu, de când s-a mutat din București

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Luciu a luat decizia radială de a părăsi Bucureștiul. Totul a  fost făcut de dragul copiilor săi, cărora și-a dorit să le ofere o copilărie perfectă, departe de aglomerația pe care o oferă Capitala. 

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schi, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină.

Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii. Clasele primare, pe lângă orele de sport, o dată pe săptămână clasele merg la patinaj, iar cele de a treia și a patra, la înot. Merg pe zi câteva clase, prin rotație.”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro

Nicoleta Luciu, dietă. Alimentul cu care a slăbit 35 de KG în 2 luni: E nevoie de multă ambiție. Ambiția de a nu te apropia de frigider

Vedeta, dispusă să facă naveta

Mai mult, tot atunci, Nicoleta Luciu se arăta a fi dispusă să facă naveta între cele două orașe, doar pentru a primi un loc în cadrul unei televiziuni. Aceasta se arăta destul de doritoare de a se întoarce în acest domeniu, mai ales din cauza faptului că în ultima vreme nu a mai avut parte deloc de contracte de imagine, care reprezintă o sursă destul de importantă de venit.

„Nu mai sunt contracte de imagine, se simte dacă nu mai sunt la televiziune. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz.”, a continuat vedeta. 

Iuliana Luciu, motivul pentru care nu a devenit mamă, până la vârstă de 35 de ani: "Îmi doream să fiu o mămică tânără"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  nicoleta luciu  televiziune  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel