Nicoleta Nucă NU își face nunta în România. Ce țară a ales vedeta: Ne place foarte mult
Data publicării:
Nicoleta Nucă urmează să își organizeze nunta curând, însă aceasta nu a ales România ca principală opțiune.

Nicoleta Nucă urmează să își organizeze cel mai important eveniment din viața ei și, anume, nunta. Artista spune însă că nu se grăbește deloc să facă acest lucru, pentru că vrea ca toate detaliile să fie puse bine la punct. Totuși, lista de invitați este extrem de restrânsă, spune ea, fiind formată din cei mai apropiați prieteni, dar și din familie. Acest lucru îi permite vedetei să își mai împlinească un vis și să își organizeze nunta în altă țară, și nu în România.

„Nu ne grăbim și nici nu punem presiune pe chestia asta, adică nu am stabilit (...). În momentul în care vom reuși să punem cap la cap toate detaliile pe care ni le dorim în privința acestui eveniment atunci o vom face. (...) Adevărul este că, pur și simplu, ne place foarte mult (nr. Italia). Eu am și locuit în Italia mulți ani și este o țară care ne place (...) Pe lângă asta, pentru că ne dorim un eveniment foarte, foarte micuț și doar cu oameni apropiați, vrem să ne bucurăm de această intimitate cât se poate de mult”, a mărturisit Nicoleta Nucă, potrivit spynews.

Ce rochie de mireasă își dorește Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă este destul de indecisă, în ceea ce privește rochia de mireasă. Chiar dacă, pe de o parte și-ar dori una extrem de lejeră, pe de altă parte, aceasta vrea ceva inedit, spectaculos, care să o pună în evidență în acest unic eveniment din viața ei.

„Tot ce mă interesează este ca locația să fie cum îmi doresc eu și rochia. Jonglez între o rochie foarte simplă și foarte comodă, dar totodată am momente în care zic „E o dată în viață nunta, adică trebuie să fiu cea mai frumoasă” (...) Vreau să fie o rochie doar a mea, adică nimeni să nu o mai poarte”, a adăugat vedeta.

Care sunt ritualurile de frumusețe ale vedetei

"Primul lucru pe care-l fac dimineața este să mă spăl pe față, după care îmi aplic un serum, pentru că de-a lungul serii pielea devine mai uscată și trebuie să-l hidratăm. Apoi îmi pun o cremă, după care încă o cremă de ochi și, abia apoi, încep să mă machiez. Îmi pun un fond de ten pentru protecție și pentru înfrumusețare.", a declarat Giulia Nahmany, în emisiunea "Vorbește Lumea", de pe ProTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: italia  locatia  nicoleta nuca  nunta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel