Nicoleta Nucă, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după începerea filmărilor "Bravo ai stil!"
Data publicării:
Nicoleta Nucă a început filmările pentru noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil” și se confruntă și cu câteva probleme de sănătate.

Nicoleta Nucă este una dintre participantele noului sezon  "Bravo ai stil!". Filmarile au început deja, iar artista a mărturisit că este foarte multă agitație. Totodată, aceasta le-a dezvăluit fanilor și motivul pentru care nu mai este la fel de activă pe rețelele de socializare. Se pare că Nicoleta Nucă se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

„Pe lângă asta, un alt motiv pentru am fost și sunt mai absentă pe social media e faptul că de ceva zile mă confrunt cu niște probleme de sănătate, care mă dezechilibrează și mă deconcentrează foarte mult de la ceea ce fac și îmi doresc să fac. Încerc să concentrez toată energia care îmi mai rămâne, dar acolo unde este nevoie de ea.

Nu este nimic atât de grav, încât să fiu nevoită să merg la spital, dar starea mea este suficient de slăbită, încât nu pot da randament maxim în activitățile mele. Pentru mine sunt destul de stresante și frustrante situațiile în care corpul meu nu are toate motoarele pornite și nu sunt eu în controlul lui în totalitate. Pentru un control freak – obsedat de control – este debusolant…”,  a spus Nicoleta Nucă.

 

Se pare că problemele cu care se confruntă artista sunt din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Cu toate astea, Nicoleta Nucă le-a spus fanilor că nu o să cedeze așa ușor și că va face fața tuturor problemelor.

„Cu siguranță, astfel de situații sunt un semnal de alarmă să fiu mai atentă în aceea ce privește sănătatea mea și să nu fac rabat de la lucrurile esențiale și necesare pentru funcționarea optimală a corpului meu, cum ar fi somnul, hidratarea suficientă, alimentația cât mai echilibrată și mișcarea.

Dar, nu-i nimic! Îmi revin eu cât ai clipi în forță și abia aștept să înceapă difuzarea emisiunii și să vedeți și voi ce se întâmplă la BAS în acest an!”, a mai spus Nicoleta Nucă.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: nicoleta nuca  sănătate 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel