Nicoleta Nucă rupe tăcerea: Adevărul privind zvonurile despre sarcină
Data publicării:
Nicoleta Nucă a comentat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată. Vedeta este foarte discretă cu viața ei privată, dar în ultima perioadă au apărut speculații cum că ar urma să devină mamă.

După despărțirea de fostul logodnic, cu care urma să se căsătorească, Nicoleta Nucă zâmbește din nou. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un nou partener și este mai fericită ca niciodată. Artista a mărturisit că nu își dorește să expună public noua sa relație și că vrea să aibă o viață personală cât mai discretă și ferită de ochii curioșilor. În urmă cu puțin timp, au apărut speculații conform cărora Nicoleta Nucă ar fi însărcinată cu primul ei copil, dar cântăreața nu a vorbit deloc despre acest subiect. Acum, ea a ales să discute despre acest subiect, dar încă nu a lămurit situația.

„Nu o să comentez nimic pe tema asta”

Artista a declarat că nu dorește să comenteze nimic legat de această temă și că va vorbi despre viața ei personală atunci când va simți că este momentul potrivit. Până atunci, cântăreața a spus că nu va da nicio declarație despre acest subiect, fiind, în continuare, foarte discretă cu tot ceea ce ține de relații sau amănunte personale.

„În continuare este aceeași poziție. Nu o să comentez nimic pe tema asta. Așa cum am mai spus și în alte interviuri anterioare, când voi simți că este momentul potrivit să vorbesc despre viața mea personală, o voi face eu cu gurița mea. Până atunci, nu dau declarații, nu dau din casă”, a declarat Nicoleta Nucă, la Știrile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit, după opt ani de relație. Ce i-a dat de gol

„Suntem ocupați cu mobilatul casei”

Totuși, Nicoleta Nucă a dezvăluit câteva detalii și a declarat că ea și iubitul ei sunt preocupați cu amenajarea casei. Cei doi urmează să se mute în casă nouă și se pare că se înțeles extrem de bine, după cum spune chiar cântăreața.

„Suntem ocupați cu mobilatul casei, adică suntem destul de aglomerați. În principiu, femeile în general când e vorba de amenajarea casei au mână de fier, ca să zic așa, pentru că noi oricum avem o perspectivă un pic mai creativă, un pic estetică. Bărbații gândesc mult mai funcțional, să funcționeze, să meargă. Ne înțelegem foarte bine”, a mai spus Nicoleta Nucă.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu, declarații emoționante despre divorț și relația cu fiica sa: „Am încercat până nu am mai putut”

În urmă cu două luni, Nicoleta Nucă a fost invitată la podcastul Ilincăi Vandici, „TeAscult”, acolo unde a vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii de logodnicul său. Vedeta spune că separarea a fost pe cale amiabilă și că au rămas în relații bune, atât unul cu celălalt, cât și cu familiile lor. 

„A fost prima relație în care am decis de comun acord să o luăm pe drumuri diferite și într-un mod amiabil, frumos, matur. Ne-am dat seama că la un moment dat am crescut în direcții diferite. Ne-am dorit lucruri diferite. Am ajuns într-un punct în care dorințele noastre nu mai coincid. Suntem în relații super ok și acum. Nu mă gândeam că o să trăiesc în viața asta o astfel de despărțire. Am rămas în relații bune și cu familia lui, el cu părinții mei. Suntem bine”, a precizat artista, în cadrul podcastului „TeAscult”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel