Nicoleta Voicu nu are de gând să se împace cu fiul ei. Artista nu a mers nici la nunta celui căruia i-a dat viață: „Nu îl iert, a greșit”
Data publicării:
Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu fiul său. Cântăreața nu s-a dus nici la nunta băiatului.

Nicoleta Voicu urma să fie socră mare în vara acestui an. Cu toate astea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, după ce artista a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța cu bucurie că fiul ei se căsătorește.

Deranjat de gestul mamei, băiatul a început să se certe cu cea care i-a dat viață. Astfel, Nicoleta Voicu a decis să nu participe la nunta fiului său.

Nicoleta Voicu nu are de gând să se împace cu fiul ei

„M-am împăcat cu acest lucru, la fel ca și Mirabela Dauer (75 de ani). Nu îl iert pe fiul meu pentru ce a greșit. Nu știu dacă am vrut să îi dau o lecție de viață. Pentru dânsul, balanța înclină foarte mult în favoarea celor despre care am vorbit.

Am vrut să vadă cum este să lipsească mama lui de la nuntă, care financiar nu este la egalitate cu cei pe care el îi admiră și pentru care balanța înclină favorabil. El nu și-a dorit această expunere publică, dar eu ce să fac dacă sunt persoană publică și presa preia? Cum să țin eu presa în frâu?”, a spus Nicoleta Voicu pentru Click!

Nicoleta Voicu: „A fost decizia mea și nu îmi pare rău!"

„Atât timp cât eu am avut un comportament mai mult decât civilizat față de el, nu văd de ce să îi permit unele greșeli de exprimare, ca să spun așa.

Expresii nepotrivite ca de la fiu la mamă, și dacă nu îl corijez azi, nu îl corijez nici mâine, o să dezvolte pe viitor un comportament total neadecvat față de mine, motiv pentru care am ales să nu mă duc la nunta lui. Au fost mai multe lucruri care s-au adunat pe parcursul anilor.

Asta este, a fost decizia mea și nu îmi pare rău că am luat această decizie, pentru că mai sunt și alte lucruri cu care a greșit față de mine.”, a declarat Nicoleta Voicu, pentru Click!.

Nicoleta Voicu, regim strict din cauza problemelor de sănătate

Nicoleta Voicu a trecut printr-o perioadă foarte grea, când boala de care suferă a adus-o aproape de moarte. Artista are tulburări de coagulare a sângelui, iar la un moment dat un cheag de sânge era pe punctul de a-i ajunge la creier. În acest sens, cântăreața spune că acum are un regim alimentar foarte strict, de la care nu se abate niciodată, pentru a ține în frâu această boală periculoasă.

”Am avut nopți și de zile cu o alimentație dezastruoasă, iar problemele de sănătate, din ultimii doi ani, mi-au băgat mințile în cap. Acele vânătăi, pe care le-am avut, se datorează unei circulații a sângelui defectuoasă. Acum sunt pe un tratament naturist eficient. Am făcut dintr-un tratament naturist un mod de viață. 

Am o alimentație bazată pe fructe, pe legume. Nu mănânc nimic prăjit, de maxim 5-6 ori pe an dacă consum preparate prăjite. Beau foarte multă apă, cel puțin 2 litri pe zi. Acum sunt foarte bine, s-au estompat chiar și acele firicele de vene subțiri de pe picioare. Consum struguri, pentru că strugurii  conțin resveratrol, o substanță pentru circulația sângelui, dar și mure, afine și rodii”, a declarat, pentru FANATIK, Nicoleta Voicu.

”Teama de moarte a reușit să-mi bage mințile în cap”

Chiar dacă a trecut printr-o încercare foarte dificilă, Nicoleta Voicu își păstrează în continuarea optimismul și spune că acea perioadă a determinat-o să-și transforme complet stilul de viață, lucru extrem de necesar.

”Teama de moarte a reușit să-mi bage mințile în cap, fiindcă am fost la cumpăna dintre viață și moarte. Au fost zile în care m-am trezit cu pete de sânge pe frunte subcutanat așa, dar vizibile. Erau ca dimensiune cât unghia mică de la degetul mic. Pete de sânge pe frunte… și nu aveam cum să nu mă întorc la o viață sănătoasă.”, a continuat aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   fiu  nicoleta voicu  nunta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel