Nicoleta Voicu, victima unui accident rutier. Artista a fost la un pas de moarte: „Am avut un moment de șoc, nu știam ce urmează”
Data publicării:
Nicoleta Voicu a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident rutier grav. 

Nicoleta Voicu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artista a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicată într-un accident rutier.Vedeta a povestit cum s-a întâmplat întregul incident.

Nicoleta Voicu, detalii despre drama care i-a marcat viața: ”Șocul a fost destul de mare”

Mai exact, aceasta plecase în vizită la niște rude, iar la volan se afla fostul soț al artistei. Cântăreața spune că nu și-a ascultat intuiția în ziua respectivă, însă centura de siguranță i-a salvat viața. Nicoleta Voicu și băiatul său au fost scoși din autoturism, pe geam, imediat după impact de localnici.

„A fost o cumpănă între viață și moarte, cu ani buni în urmă. Eram căsătorită. Vreau să merg pe ideea intuiției, despre care îmi place mie să spun că este vocea lui Dumnezeu. Eram la părinții mei, era un sfârșit de săptămână liniștit și am vrut să mergem în vizită.

Eu am fost cea care a vrut să mergem la niște rude dintr-o localitate apropiată. Deși voiam să ajung la rudele respective, ceva îmi spunea să nu plec la drum. N-am ascultat de acea voce interioară, am mobilizat familia. Eram cu fostul soț și copilul.

Eram pe bancheta din spate cu copilul. Liniște, nu era șoseaua aglomerată, nu aveam viteză, dar din ce-mi amintesc eu, pentru că a fost șocul destul de mare, cred că din față venea o altă mașină, ca din senin”, a spus vedeta în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Nicoleta Voicu: „Ne-am răsturnat cu mașina„

Artista a povestit că accidentul s-a produs după ce fostul soț a vrut să evite o groapă. 

„Ne-am răsturnat cu mașina, am ajuns în mijlocul câmpului. Am avut noroc că am avut centurile de siguranță. Am avut un moment de șoc, nu știam ce urmează, era pustiu. Dar, ca să vedeți că Dumnezeu ne-a dat încă o dată un semn că există și ne iubește, pe acel câmp erau niște săteni, chiar consăteni de-ai mei. Au văzut accidentul, au văzut mașina”, a mai spus artista.

 Dramele care au traumatizat-o pe artistă

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu a avut o viață grea. Artista a lăsat în urmă o căsnicie toxică și a făcut tot posibilul să-și refacă viața. Durerea femeii este că tocmai propriul fiu, cel pentru care spune că a îndurat multe lucruri, i-a întors spatele și a dat-o uitării. 

„Eu le-am dus (n.r. violențele îndurate din partea soțului) că am fost adult. M-a durut suferința copilului meu și acum mă doare că m-am dăruit pentru toți și am rămas singură. Nu îmi recunosc copilul. Nu știu ce oameni sunt în jurul lui, pentru că el a fost martorul multor suferințe. Cu el m-am consultat la divorț. Când am venit aici prima dată și am rămas singură și casa asta era goală. Era un hambar. Au fost multe lucruri grele”, a spus interpreta de muzică populară, Nicoleta Voicu, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Traumele din fosta căsnicie


Nicoleta Voicu povestește că a fost un adevărat film de groază timpul petrecut în căsnicie. Scandalurile erau la ordinea zilei în casa artistei și spune că au fost momente în care a chemat poliția sau a ajuns la spital, din cauza stării psihice în care ajunsese. 

„A fost și agresiune. Nu a fost bătaie care lasă urme. , de multe ori scotea toate hainele din șifonier. Duceam copilul la grădiniță, mă duceam acasă și la vremea aia cred că aveam 45 de kilograme. Plângeam cât plângeam. Am fost și la 2 noaptea pe stradă și la Poliție. Când ajungea Poliția la ușă soțul se liniștea și ei vedeau ca e liniște. Până am apelat prima dată la Poliție, mi-au trebuit ani. Au fost situații când am ieșit cu copilul pe stradă”, a spus Nicoleta Voicu.

„După divorț am simțit o eliberare. Nu am mai putut. Făceam atacuri de panică de 2 ori pe lună ajungeam la camera de gardă. De multe ori mergeam cu mașina până la intrarea în sat și încercam să par bine atunci când intram în sat. Dacă aș povesti tot, ar plânge și frunzele în pom”, a mai spus interpreta de muzică populară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  nicoleta voicu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel