Niculina Stoican, dezvăluiri în lacrimi, în ziua în care Petrică Mîțu Stoian și-ar fi sărbătorit onomastica: „Am considerat întotdeauna că eu și Petre suntem speciali”
Niculina Stoican a făcut declarații emoționante despre Petrică Mîțu Stoian. Astăzi, regretatul artist și-ar fi sărbătorit ziua de nume. 

Petrică Mîțu Stoian și-ar fi sărbătorit astăzi onomastica. Din nefericire, artistul a plecat mult prea devreme dintre noi. Niculina Stoican a făcut dezvăluiri emoționante despre prietenia cu marele artist.

Niculina Stoican, mărturisiri emoționante despre Petrică Mîțu Stoian

„ Noi am cântat foarte mulți ani împreună și sunt foarte multe amintiri frumoase, foarte multe întâmplări. Îmi persistă în minte o situație în care am fost puși cu o pereche de tineri care au insistat să mergem să le cântăm la nuntă.

Noi nu am vrut, nici unul, nici celălalt, nu îmi mai amintesc de ce. Ori aveam un program încărcat sau instinctiv nu voiam să mergem la nunta asta.

Au insistat foarte mult, el chiar spunea: Nu știu, dar nu aș vrea. Până la urmă am mers, dar s-a insistat foarte mult, iar noi nu voiam. Ne-am dus la eveniment, am cântat, toată lumea a fost mulțumită, dar la final au venit și au început să spună că nu a fost cum se așteptau, tot felul de chestiuni desuete. Eu am început să le spun că nu se poate, că au insistat atâta, că lumea a fost mulțumită, am cântat, Petrică stătea și se uita când la mine, când la

ei. La un moment dat, eu nervoasă că nu reacționează și că nu zice nimic și că nu e drept ce se întâmplă, îi zic: Petre, zi si tu ceva!

El se întoarce la mine, mă privește și zice „Păi ce zic?! Uite vezi, ce frumos e la final și ziceai să nu vii!” Asta a fost singura lui reacție. Cumva au vrut și ei să aibă un fel de mulțumire pentru că insistaseră atâta și noi pur și simplu nu voiam să ne duce”, a mărturisit Niculina Stoican, pentru WOWbiz.ro.

„Am considerat întotdeauna că eu și Petre Suntem speciali”

„Noi am considerat și o spun cu totul sufletul, cu toată convingerea mea ca om care și-a asumat toată viața ce a spus, am considerat întotdeauna că eu și Petre suntem speciali. Ne-am înțeles întotdeauna din priviri. Nu numai pe scenă, chiar și dacă am fost undeva și în jurul nostru se vorbea ceva, indiferent de subiect, noi nu trebuia să vorbim, era de ajuns să ne privim și gândeam la fel.

Au fost lucruri nevăzute care ne-au legat, văzute și știute de noi, zona din care am venit. Pentru mine, ca să pot merge mai departe după ce s-a întâmplat, îmi repet în mintea mea că el este plecat undeva și că la un moment dat o să apară, atât”, a mărturisit Niculina Stoican, pentru sursa citată.

Niculina Stoican: „Noi am trecut dincolo de prietenie, pentru că pe noi ne leagă pământul acesta”

„Noi nu am fost doar prieteni, noi am trecut dincolo de prietenie. Noi am trecut dincolo de prietenie, pentru că pe noi ne leagă pământul acesta, iar Mehedințiul este altceva. Nimeni nu are cum să înțeleagă pentru că nu s-a născut aici! Noi nu aveam nevoie să fim împreună pentru că el mă știa undeva și eu îl știam undeva și știam că dacă mi se întâmplă ceva pot să îl sun și să vorbesc cu el și întotdeauna încheiam discuțiile așa: Noi suntem de la Mehedinți și pe noi ne iubește Dumnezeu!

Așa era credința noastră. Noi ne bazam unul pe celălalt, nu neapărat în a aduna gloria. Ne bazam unul pe celălalt în momentele noastre de rătăcire sufletească, de mâhnire, de tristețe(...) Uneori nici nu vorbeam, dar dacă mă vedea undeva tristă venea lângă mine și mă întreba: „Ce ai fată” și pentru mine era de ajuns”, a povestit artista, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 29 iun 2022, 14:49

Bancul serii: Un turist român la hotel

Ce face un turist român la all inclusive.


Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Captură video Youtube/ Sorin buiaca, Instagram, Loredana Groza

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Loredana Groza, Facebook

Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”

Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”

Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil, Instagram

Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”