„Niște golani, făcături”. Cătălin Măruță a răbufnit, după informațiile apărute despre el și Andra: „Au scris despre veniturile mele, adică niște mizerii și niște porcării”
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Măruță a tras un semnal de alarmă, după ce el și Andra au fost implicați într-o înșelătorie online inedită.

Cătălin Măruță și Andra au fost implicați într-o înșelătorie online. Escrocii au folosit o metodă pentru a păcăli oamenii să intre pe anumite link-uri pentru a câștiga bani. Totul a fost bine gândit. Aceștia au folosit o machetă ca și cum ar fi de la ziarul Libertatea. Au scris o „știre” cu titlul „Scandal mare: conducerea Pro TV refuză să comenteze despre angajatul lor Cătălin Măruță”, iar în articol, escrocii au prezentat un scandal dintre Andra și Cătălin Măruță, care ar fi izbucnit în direct chiar în timpul emisiunii prezentatorului TV, totul fiind doar o minciună.

Cătălin Măruță și Andra, implicați într-o înșelătorie online

Ulterior, în respectivul interviu, Andra și Cătălin Măruță au promovat o platformă financiară care promite venituri uriașe cu o investiție inițială de 1200 de lei. După această înșelătorie, prezentatorul TV a răbufnit în cadrul emisiunii „La Măruță” și a tras un semnal pentru ca telespectatorii săi să nu cadă în această capcană și să acceseze astfel de link-uri. 

„Vreau să le spun telespectatorilor noștri care se uită la emisiune să nu pună botul, să nu creadă  tot felul de amețeli și vrăjeli care apar prin ziare. Apar ba cu Andreea Esca, acum cu mine. Deci, niște golani folosesc genul ăsta de machetă ca și cum ar fi de la un ziar, de la Libertatea mai exact. Au capturi din emisiunea noastră. Titlul este «Scandal mare: conducerea Pro TV refuză să comenteze despre angajatul lor Cătălin Măruță». Apoi te îndeamnă să intri pe o platformă și că faci rost de bani dacă dai click. Au și o captură cu mine, iar pe burtieră scrie «O nouă paltformă de tranzacționare?». Noi nu am pus niciodată asta la noi la emisiune. Făcături, au scris despre veniturile lui Cătălin Măruță, adică niște mizerii și niște porcării”, a spus Cătălin Măruță.

Captură video: YouTube/La Măruță

Te-ar putea interesa și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre prietenia cu Mihai Morar: „E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău” / VIDEO

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță a rupt tăcerea. Fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „A venit cu inel”

„Nu credeți așa ceva. Nu vă puneți datele pe aceste site-uri pentru că rămâneți fără date și fără bani”

„Oameni buni nu credeți așa ceva. Nu vă puneți datele pe aceste site-uri pentru că rămâneți fără date și fără bani și se întâmplă tot felul de prostii, așa că nu credeți ce scrie în aceste articole care apar foarte agresiv și foarte obsesiv pe pagini de Facebook când le deschizi. Eu mai citesc și comentariile și zice lumea «Putem să facem bani». Nu credeți așa ceva. Vă rugăm mult să aveți grijă. Puteți să sesizați la Poliție și Facebook-ul și pe orice platforme găsiți, pentru că sunt niște făcături. Sunt multe pagini de Facebook”, a mai precizat prezentatorul TV în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Cât s-a îmbogățit Lidia Fecioru din consultații: „La cât am muncit și la cât mi-am tocit creierul... Cred că sunt cea mai bogată dintre toți”

Te-ar putea interesa și: Diferența dintre TikTok-ul din China și cel din România. Dan Negru arată cum suntem prostiți: La noi e cu tăntălăi care sparg iepurașii de ciocolată

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel