„Noaptea lui Vlad” - filmul verii 2024 rulează în cinematografe. Edutainment cu staruri în distribuție
Data actualizării:
Data publicării:
Premiera verii! Noaptea lui Vlad e un proiect independent românesc, film de ficțiune istorică, în care elemente de fantasy, acțiune și comedie compun o poveste specială.

Vlad (11 ani-interpretat de Filip Munteanu) are parte de o întâlnire magică. În seară aniversării sale, el primește un cadou neprețuit, din partea lui… Alexandru Ioan Cuza (jucat de George Burcea).

Spectatorii care li se alătură în sala de cinema sunt purtați într-o călătorie imersivă în istoria de 2000 de ani a poporului român.


Un drum presărat cu indicii care încep odată cu Sfântul Apostol Andrei (Bogdan Farcaș), și continuă cu Decebal (Corneliu Ulici), Dragoș descălecătorul (Denis Ștefan), Iancu de Hunedoara (Tomi Cristin), Ștefan Cel Mare (Radu Micu), Vlad Țepeș (Daniel Nuță), Mihai Viteazul (Alex Nedelcu), Constantin Brâncoveanu (Doru Bem) și culminează cu Regina Maria (Monica Bârlădeanu) și Regele Ferdinand (Dragoș Ionescu), surprinși cu toții în momente neașteptate, esențiale pentru destinul lor, dar și pentru cel al poporului român.

Asemănat deja cu filmele din franciză hollywoodiană O Noapte la Muzeu, filmul Noaptea lui Vlad dezvăluie însușiri care îi fac pe eroii legendari să treacă dincolo de statura mitică. Îi umanizează și transformă în super-eroi reali, fiecare cu puterea lui, ilustrată de împrejurarea în care filmul îl surprinde.

Un galop cu suflet prin două milenii de istorie, în goană după esență.

Un blockbuster care își propune să fie un popcorn movie cu suflet și să inspire toate generațiile de spectatori, mai ales cele tinere.

Noaptea lui Vlad a fost filmat în locații care oferă o valoare adăugată și conturează un univers vizual complex, magnetic și memorabil:

Muzeul Imersiv al Noilor Arte din București (MINA), Palatul Patriarhiei (cu niște spații în care s-a filmat în premieră pentru cinematografia română), Muzeul Național de Geologie, Castelul Corvinilor de la Hunedoara, Rezervația de zimbri din Hațeg, cetatea de la Enisala, cetatea Histria, plaja sălbatică de la Vadu și Cheile Dobrogei.

Costume și arme din 7 secole diferite, cascade impresionante create de cei mai buni cascadori români, se regăsesc în acest film extraordinar produs de Grivița Studio.

Scenariul este scris de Alex Molico, regia fiind semnată de Ciprian Dumitrașcu.

“Am simțit nevoia unui așa film care să reapropie publicul, în special copiii de adevărații eroi și să transmită valori morale care ne pot inspiră și ne pot ajuta în perioada foarte complexă pe care o trăim. Totul, sub formă unei povești care e entertainment de cea mai bună calitate.” A declarat Ștefan Vasiliu, co-owner Grivița Studio.

“Castul de blockbuster a avut sprijinul unei echipe pasionată formată din profesioniști cu multe filme la activ. Cu toții am lucrat conștienți că realizăm un film care va rămâne. Istoria trebuie mai mult ca oricând revizitată, pentru că poate oferi soluții. Mergeți la Noaptea lui Vlad, pentru editainment și amintiri alături de cei dragi”. Acesta e îndemnul celuilalt producător, Dorian Stan, co-owner Grivița Studio.

Noaptea lui Vlad a intrat în cinematografe începând cu 7 iunie și e alegerea pefectă pentru o ieșire în familie la cinema.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz

Horoscop 17 iunie 2024. Zodia care va avea o zi bună

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul zilei de...


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador și Oana Ciocan, anunț surprinzător despre relația lor. Hotărârea pe care au luat-o la câteva luni de când s-au decis să formeze un cuplu

Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv

Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Cât de mult seamănă Răzvan Simion cu tatăl său. Imagine rară cu părinții prezentatorului TV

Sursă foto: Maria Vigheciu/Youtube

Ileana Sterp, mărturisiri neașteptate din căsnicia sa. Nu credea niciodată că se va căsători cu un bărbat ca soțului ei

Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram

Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere

Geta Sterp, Daniela Iliescu/ Instagram

În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

Kanal D

Finala Insula de 1 milion. Cosmin Cernat, interviu pentru Spectacola: A fost cea mai mare provocare

Sursă foto: Iamspeak/Instagram

Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”

Captură video: YouTube/a7tv. Sursa foto: Instagram/Connect-R

Oana Roman a spus-o fără menajamente, după concertul susținut de Connect-R: „Vă rog să observați cum poartă acest costum” / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor
pixel