Noi acuzații către Mirela Retegan. Scandalul din Gașca Zurli continuă: „Când auzeam astea, mă  transformam într-un monstru”
Data publicării:
Lulu Varodi a făcut noi dezvăluiri din interiorul proiectului creat de Mirela Retegan.

Lulu Varodi a fost invitat în cadrul emisiunii „În oglindă”, acolo unde a făcut mai multe confesiuni emoționante atât din viața sa, cât și din momentul despărțirii de Gașca Zurli, proiect în care este implicat timp de ani buni de zile. Chiar dacă era unul dintre eroii preferați ai copiilor, care erau fascinați de acest proiect, demisia a venit din cele din urmă, iar acesta dezvăluie ce l-a determinat să ia decizia radicală, care nu a fost deloc una simplă. 

„În luna decembrie am ajuns la capătul puterilor. Știam câte lucruri fac, eu pe lângă faptul că eram pe scenă, eram și manager pe social media în Zurli, adică munceam continuu. Dacă mergeam acasă, cu siguranță mai aveam ceva de făcut pentru online, nu stăteam. Tind să mă liniștesc, am ajuns într-un punct în care nu vreau să mai aud „Lulu, dă-mi, fă-mi”, când auzeam astea, mă  transformam într-un monstru, mă duceam în altă cameră, le dădeam ce voiau, dar eram într-un punct de suprasaturație.”, a declarat Lulu Varodi în cadrul emisiunii În oglindă.

Te-ar putea interesa și: Legătura neștiută dintre Daniel Buzdugan și Părintele Vasile Ioana: „Îl mai sun și mă lămurește, e tare blând”

Ce l-a făcut să pună punct proiectului

Deși susține că făcea extrem de multe lucruri în Gașca Zurli, Lulu spune că a trecut peste oboseala pe care o simțea mereu, însă până într-un punct, când reproșurile primite de la Mirela Retegan l-au pus să se gândească serios la momentul plecării definitive din proiect.

„Faptul că nu-mi era recunoscută munca, ba mi se spunea că nu fac nimic pe social, s-a întâmplat și chestia asta, când știu cât muncesc, nu vreau laude, merite, că de asta sunt plătit, dar nu poți să-mi spui că nu fac nimic, acela a fost momentul în care am zis ok și m-am liniștit. A fost pentru prima dată atunci când mi-am luat o vacanță adevărată, când nu știam cum sună Zurli și am intrat în prima vacanță. Există și viață după muncă.”, a continuat acesta.

VEZI și: De la știre la legendă: Cine a creat sacoul roșu al Andreei Esca / video

Ce s-a întâmplat când s-a întors din vacanță

Chiar dacă decizia de a pleca nu a fost una ușoară, Lulu spune că faptul că a luat această hotărâre alături de bunii săi prieteni, precum ar fi fetița Zurli, a ușurat întregul proces. 

„M-am întors din vacanță într-o atmosferă complet neprietenoasă, dar am mers înainte, am început turneul cu filmul, ne-am împărțit pe orașe, mergeam câte 3, singurul oraș în care nu am fost a fost Arad, acasă, nu știu de ce. Noi discutaseră să schimbăm metoda de colaborare, știam că vor fi niște schimbări, dar nu că s-ar ajunge la atmosfera care a existat în companie, ceea ce ne-a adus în punctul de a ne da demisia, a fost o decizie grea, care ne-a luat foarte mult timp. Ce știam sigur este că nu voiam să rămân doar unul dintre noi și o echipă nouă.”, mai spune el.

Citește și: Ritualurile care-ți vor îndeplini orice dorință și-ți vor aduce prosperitate. Lidia Fecioru: „Dacă vreți să aveți bani...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel