Noi cutremure vor zgudui România. Carmen Harra, previziuni sumbre: „Să vă așteptați la ele”
Data publicării:
Carmen Harra a dezvăluit noi informații despre posibilitatea producerii unui cutremur mare în România. 

Carmen Harra a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit noi informații despre un posibil cutremur la noi în țară. Celebra clarvăzătoare spune că nu vede un astfel de dezastru în viitor în România, însă oamenii trebuie să se aștepte la cutremure mici, care nu vor întârzia să apară. 

„Vreau să stăm liniștiți. Cutremurule astea sunt doar de suprafața și se vor termina. S-ar putea să mai fie cutremure mici, dar nu de magnitudine, cum a fost cel din 1977. Eu l-am trăit pe acela, am ieșit din clădire cu 5 minute înainte să se prăbușească, simțeam că mor și nu știam de ce. Intuiția mea mi-a salvat viața. Am fost la două străzi de unde a murit Toma Caragiu, Doina Badea, dar nu vine cutremur de magnitudine în România. Mici o să mai fie, dar să nu vă fie frică, pentru că nu se întâmplă pentru o perioadă de timp, suntem protejați. Dar la cutremure mici să vă așteptați la ele, s-ar putea să mai existe atât pe parcursul anului ăsta, cât și în anii viitori, dar nu de magnitudine.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Adevărul despre relația Oanei Zăvoranu. Carmen Harra: „Apare fenomenul trădării. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală”

„Vine însă un cutremur mare în altă parte a lumii”

Mai mult, Carmen Harra a făcut un apel către autoritățile din România, care nu fac nimic în reabilitarea clădirilor cu risc seismic, ce pot fi dărâmate chiar și de un cutremur mic. De asemenea, în lume se va întâmpla curând un dezastru, spune ea. 

„Îi rog pe cei care sunt la Primăria București să facă ceva pentru clădirile care vor cădea la un posibil cutremur, nu știu de ce nu se face asta și nu știu dacă eu am dreptul să vorbesc despre asta, dar mă doare de câte ori vin în București. Mă uit la clădiri și mă gândesc că ele vor cădea și la un cutremur mic. Trebuie să facem ceva, însă nu vă fie frică, nu vine cutremur mare. Eu nu sunt specialist de cutremure, sunt doar un om intuitiv, însă în intuiția mea nu simt că vine nimic dezastruos. De asta și vin în România în mai, pentru că știu că nu o să se întâmple nimic. Vine însă un cutremur mare în altă parte a lumii în viitor, dar nu la noi.”, a mai spus aceasta. 

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache: „Sunt discuții puternice. Când e vorba de trădare...”

Ce se întâmplă în România, pe partea economică

Când vine însă vorba de situația economică de la noi din țară, Carmen Harra spune că trebuie să ne așteptăm la ce este mai rău.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele.”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carmen harra  cutremur  dezastru  previziuni  romania 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel