Noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Mătușa sa: Nu e ca în filme, când pacientul își revine din comă și merge pe picioare
Data publicării:
Mătusa pilotului de curse a dezvăluit cum se simte bărbatul, după ce a venit, în sfârșit, acasă.

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, pilotul de curse a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație, deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, în urmă cu o lună. Acesta a mai rămas în spital o perioadă, iar acum este acasă, alături de familia sa.

"Daniel e fericit că a reușit să stea în picioare câteva secunde"

Mătușa pilotului de curse este cea care a dezvăluit care este starea de sănătate actuală a lui Daniel Onoriu.

„Daniel e fericit că a reușit să stea în picioare câteva secunde după mai bine de 100 zile de spitalizare și zile întregi de ședințe de kinetoterapie și masaj medical! Depune un efort major ca să revină la normal.

Nu e ca în filme, atunci când pacientul își revine din comă și, gata, merge pe picioare! Nu îl doare nimic, mănâncă, bea și își amintește totul perfect! Merge susținut de cineva și, evident, cu un cadru. Daniel depune efort major pentru a reveni la normalitate! Zi de zi, pas cu pas!

A trecut printr-o perioada de grea încercare. Să nu treacă nimeni prin ce a trecut el și părinții lui!”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa pilotului, pentru Click!

Primele declarații ale lui Daniel Onoriu

„Sunt acasă, în sânul familiei! Înconjurat doar de persoanele dragi sufletului meu. Cum să mă simt? Minunat! Din păcate, unele familii sunt despărțite în acest moment. Fugite din sânul familiei, prin alte țări, din cauza războiului, și asta e tare dureros. E minunat să ai familie și, mai ales, parte de ea.

Urmează un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic! Chiar dacă sunt acasă, sunt sub supraveghere medicală. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a mai spus pilotul de curse, tot pentru Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: daniel onoriu  pilot de curse  stare de sanatate 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel