Noi detalii ȘOCANTE în cazul morții sopranei Maria Macsim Nicoară. Profilerul FBI Mihaela Brooks: "Creierul ei a fost făcut șnițel"
Data publicării:
Noi detalii ies la iveală în cazul morții mezzosopranei Mariei Macsim Nicoară. Artista a intrat în comă după ce a căzut pe scări.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit la  sfârșitul lunii decembrie 2020. Artista a intrat în comă după ce a căzut pe scări. În urma acestei tragedii, procurorii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un accident sau nu. De asemenea, mai mulți martori au fost audiați. Pentru că artista se afla în comă și nu putea vorbi, cercetările nu au putut continua. După ce artista s-a stins din viață, cercetările au rămas în continuare nefinalizate.

Acum, au ieșit la iveală detalii șocante care fac lumină în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Deși, inițial a fost vorba de un accident casnic, se pare că specialiștii sunt de altă părere. 

Profilerul FBI Mihaela Brooks și avocatul Artin Sarchizian au dat recent detalii șocante despre ce s-a petrecut înaintea morții artistei. Acesta susțin că s-au făcut niște greșeli de către anchetatorii de la Iași și că soțul este sopranei este cel care a ucis-o. 

 

,,Vorbind de greșelile procurorilor și anchetatorilor, pot spune că dosarul Mariei Macism este un dosar de maculatură, o groază de hârtii, declarații, fișe medicale, raport de necropsie, și așa mai departe, și atât! Apoi s-a dat un verdict de accident. Absolut nimeni, dintre anchetatori, dintre procurori, cei care ar fi trebuit să fie interesați să facă lumină în acest caz, nu a făcut o analiză a tuturor actelor care există acolo. Nici din punct de vedere psihologic, nici din punct de vedere criminalistic, nici din punct de vedere medico-legal. Deci îmi fac dosarul pe care se dă un verdict. Este o maculatură. Și cu asta ei și-au făcut treaba!', a declara Mihaela Brooks pentru interviu Bzi.

 

Mihaela Brooks consideră că rănile suferite la cap de către artistă nu provin de la accident, ci sunt rezultatul unei crime cu sânge rece.

 

,,Despre expertizele medico-legale îmi permit eu să spun că avem expertize ale unor oameni de știință în domeniu pe care nimeni nu le poate contrazice, științific vorbesc. Tot ceea ce face la cazul acesta și la fiecare caz în parte este pe bază de știință. Ceea ce avem este cu totul în favoarea noastră și eu, personal, spun că mezzosoprana nu a avut niciun accident, a fost ucisă cu sânge rece!

Și apropo de această ucidere, prima dată când am preluat dosarul expresia mea a fost: ‘capul ei minge de fotbal. Un alt specialist, nu am voie să dau numele lor, a spus: ‘creierul ei a fost făcut șnițel, un alt expert, care este la caz, a spus că ‘a bătut-o până nu s-a mai putut, până a obosit', a mai spus aceasta pentru sursa citată.

 

De asemenea, Mihaela Brooks este de părere că loviturile de pe corp nu aveau nicio legătură cu căzătura de pe scări.  De asemenea, aceasta consideră că soțul sorpanei doar a mințit pentru a-și ascunde faptele.

 

,,Deci, loviturile la cap, și aici pot să spun că avem dovezi științifice, în care voi arăta biomecanica rănilor la cap și că absolut toate loviturile pe care le-a avut la cap nu au legătură absolut deloc cu scara. A fost o modalitate de a soțului de a scăpa de acuzația de violență, care a început sus în camera ei, la etaj, și s-a terminat jos, la parter”, a mai declarat Mihaela Brooks.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: maria macsim nicoara  mihaela brooks 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel