Noroc în dragoste pentru 3 semne zodiacale chinezești. Își vor găsi dragostea adevărată, în următoarea săptămână
Data publicării:
Trei semne zodiacale chinezești vor avea parte de noroc în dragoste, în această săptămână.

1. Calul
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cal, ești foarte norocos în dragoste în această săptămână. Unii dintre voi ar putea risipi această energie bună din cauza tendințelor de dependență de muncă sau a refuzului de a da o șansă iubirii din cauza experiențelor din trecut. Nu confundați întreaga lume cu o întreagă persoană care se comportă ca cea care v-a greșit. Vei avea de câștigat dacă îți vei păstra inima deschisă și vei lăsa norocul să te ghideze spre cea mai împlinită relație din viața ta.

Dacă ești singur, vei avea de câștigat dacă te vei asigura că cercul tău social te ridică și nu te trage în jos. Vei găsi dragostea adevărată prin intermediul oamenilor care țin la tine, fie că sunt prietenii, familia sau bunele tale cunoștințe.

Dacă ești într-o relație, ți se cere să lucrezi împreună cu partenerul tău de viață în această perioadă pentru a deschide calea pentru viitorul tău. Discutați ceea ce trebuie discutat și nu ascundeți preocupările sub preș, mai ales dacă acestea se referă la cercurile de prieteni și la modul în care acestea influențează relația sau conviețuirea voastră. Binecuvântările voastre vor veni la voi atunci când vă veți păstra respectul unul față de celălalt în inimă și veți acționa la fel.

2. Cocoșul
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cocoș, norocul tău în dragoste în această săptămână este foarte rapid. Orice ți-ai propus, fie că este vorba de o nouă întâlnire sau de o aprofundare a relației existente, vei reuși fără probleme. Ți se cere doar să crezi în abilitățile tale pe măsură ce mergi mai departe. Nimeni nu este 100% compatibil cu altcineva. Chiar și sufletele pereche se ceartă și nu sunt de acord. Atâta timp cât ții cont de acest lucru, nu vei schimba părțile fundamentale din tine într-o încercare greșită de a atinge un ideal nerealist.

Dacă ești singur, norocul tău în dragoste în această săptămână va veni cumva prin intermediul vieții tale profesionale. Fie vei întâlni această nouă persoană în cadrul unui eveniment legat de muncă, fie în timp ce faci cumpărături de produse și servicii pentru afacerea ta. Unii dintre voi s-ar putea chiar să dați întâmplător peste un vecin chipeș/frumos în timp ce vă aflați la cumpărături!


Dacă sunteți într-o relație, ați găsit persoana de care vă este legat firul roșu al destinului. Amintiți-vă cum v-ați unit și trimiteți recunoștință în univers pentru că ați găsit persoana potrivită. Dacă citirea acestor rânduri a făcut să se tragă toate semnalele de alarmă în capul tău, fie faci prea multe în această relație și nu-i permiți partenerului tău să aibă grijă de tine în mod egal, fie ai ales (din proprie voință și poate din magie) să îți legi firul roșu de persoana nepotrivită. Nu-ți irosi norocul închizând ochii la ceea ce trebuie abordat.

3. Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Șarpe, norocul tău în dragoste este puternic în această săptămână... dacă tu crezi că este. Universul conspiră în favoarea ta pentru că ai încercat să-ți îmbunătățești într-un fel viața amoroasă, fie prin exerciții de auto-ajutorare, fie prin a învăța mai multe despre dragoste și parteneriat. Dacă cedezi în fața gândurilor de autosabotaj, riști să risipești acest noroc în această săptămână. Dacă ești singur, ia măsuri în această săptămână și pune-te pe calea persoanelor eligibile. Fie că este prin intermediul aplicațiilor de dating sau al întâlnirilor locale, nu contează. Ce fel de persoană vrei să atragi? Unde crezi că își petrec timpul? Du-te acolo și profită de acest noroc. S-ar putea să beneficiezi de faptul că îți iei cu tine pe cei din aripa ta/femeile tale atunci când mergi la vânătoare de suflete pereche.

Dacă ești într-o relație, energia parteneriatului tău este extraordinară în această săptămână. Arătați-vă iubirea unul față de celălalt pentru a continua să alimentați și mai mult această pozitivitate. O vacanță la mijlocul săptămânii ar putea fi benefică pentru unii dintre voi, care aveți o problemă în a vă face planuri spontane și vă treziți adesea amânând activitățile de cuplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  noroc  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel