Norocoșii zodiacului timp de un an. Topul zodiile care dau lovitura în perioada 16 mai 2023 - 25 mai 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Jupiter se va afla în Taur din 16 mai 2023 până în 25 mai 2024 și, odată cu el, vine și norocul pentru anumite zodii: expansiune și abundență.  Bineînțeles, Taurul are și beneficii de adăugat la acest amestec. Acest semn de pământ este cunoscut pentru legătura sa cu banii și confortul, precum și pentru nevoia de răsfăț. Iată care sunt zodiile care se bucură de marile recompense ale lui Jupiter. 

Susan Miller, fondatoarea Astrology Zone, a ținut o prezentare interactivă la Liberate Yourself din Sherman Oaks, California, pe 23 aprilie, și a vorbit despre ce ne așteaptă din punct de vedere astrologic pentru restul anului 2023 și începutul anului 2024. Ea a vorbit despre schimbările pe termen lung în gândirea societății, despre călătoriile pe termen scurt și lung pentru semnele individuale și multe altele. 

Când vine vorba de alinierea lui Jupiter în Taur, care se apropie cu o viteză amețitoare, Miller a spus: "Jupiter în Taur va ajuta aprovizionarea cu alimente, pentru că gândiți-vă la asta: Taurul care îl ajută pe fermier să semene semințele, boul - el este într-adevăr legat de imobiliare și de pământ", potrivit unui reporter Glam prezent la eveniment. Miller a discutat apoi despre fiecare zodie și la ce se poate aștepta în această perioadă de un an. Cu ajutorul sfaturilor ei de expert, putem desluși care vor fi cele mai norocoase - și cele mai ghinioniste - în următorul an.

 

Peștii vor apăsa toate butoanele potrivite


Peștii sunt ultimul semn zodiacal, dar primul nostru semn în acest clasament, deoarece, potrivit lui Susan Miller, acest pește extrovertit va păstra fluxul de abundență pe care l-a început înainte ca Jupiter să intre în Taur. Un lucru pe care acest semn de apă îl are în plus este Saturn în semnul său chiar acum, care durează până în 2025. Recompensele vor veni în calea acestui semn, dar și întârzierile și limitările ar putea fi la fel.

Despre Pești, Susan Miller le-a spus participanților: "Când am avut ceea ce aveți și voi, Saturn chiar deasupra capului meu, am început Astrology Zone. Și toată lumea a spus: 'Oh, ei bine, nu vei rezista'. ... Nu, ceea ce începi cu Saturn, poți să păstrezi. ... Saturn te învață cum să te descurci." Asta înseamnă că toate acele succese pe care le-ai experimentat vor rămâne cu tine. Miller sugerează să te uiți la lucrurile care te fac să scrii și să vorbești pentru a obține mai multă abundență. "Ai putea începe un podcast; ai putea scrie o carte; ai putea scrie un scenariu", a explicat Miller, "ai putea fi purtătorul de cuvânt al companiei tale; ai putea lucra în publicitate; ai putea fi un publicist. Și pur și simplu, uau, să nimerești totul cum trebuie". Dacă vă încadrați în această zodie, de ce să nu încercați una dintre aceste aventuri?


Anul banilor și al abundenței pentru Taur


Desigur, Taurul ar fi aproape de capul listei, deoarece acest semn își petrece timpul cu planeta creșterii pentru anul viitor. Taurul iubitor de bani este mai mult decât fericit să absoarbă toată abundența care îi vine în cale. În timp ce noi am plasat Peștii înaintea acestui semn pentru că se pare că nu poate face nimic greșit în acest moment, Susan Miller a spus: "Taurul va avea coroana - eu îl numesc anul de smarald. Ai parte doar de opt dintre acestea într-o viață, dacă trăiești până la vârsta de 96 de ani. Așa că gândește-te: "Țin în mână opt smaralde frumos tăiate". Trebuie doar să ai grijă sporită de fiecare dintre ele pe măsură ce sosesc.

Există o limită a domniei regelui sau reginei care deține această coroană, a subliniat ea. "Acesta este anul tău și este începutul unui ciclu de 12 ani. Așa că este mai important decât un simplu an. O primești timp de 12 luni, iar apoi trebuie să o predai". Cu toate acestea, ea le-a spus participanților din Sherman Oaks că, odată ce treci de coroană, tot ceea ce ai început înainte începe să "dea roade". Totul va da roade și va pune în mișcare o nouă eră pentru tine, așa că Taurii nu trebuie să se teamă să se murdărească și să planteze o mulțime de semințe în următorul an.

 

Leo își îngrașă contul bancar


Leul exemplifică puterea și creativitatea, iar când vine vorba de Jupiter în Taur, se pare că ceva mare se apropie. Personalitatea îndrăzneață a acestui semn îl va face să iasă în evidență în această perioadă, potrivit lui Susan Miller. De fapt, acest semn va "face titluri de primă pagină". Fiind o vedetă înnăscută, a subliniat Miller, "aveți cinci planete în casa onorurilor, a premiilor, a realizărilor, a faimei".

Potrivit lui Miller, este timpul să vă scoateți rochia elegantă sau smochingul. "Tot ce pot spune este să îți pregătești discursul de acceptare", a spus ea, adăugând: "Leu, nu ai văzut așa ceva. ... Vei câștiga mult mai mulți bani, dar ai putea avea probleme cu cei de la fisc, pentru că nu ești obișnuit să pui atât de mult deoparte pentru taxe". Nici acest lucru nu va trebui să așteptați mult timp pentru a vedea. Miller a spus: "Vei crește rapid, așa că ar fi bine să ai discuții lunare cu contabilul tău. Fiți conservatori cu cheltuielile". Așadar, în timp ce aluatul va intra cu siguranță rapid, nu vreți să ajungeți de partea rea a Fiscului.


Fecioara ar trebui să călătorească 


Fecioarei îi place să muncească din greu, așa că, atunci când este timpul, vrea să se joace din greu, de asemenea. Acum este momentul să își ia acea vacanță ostentativă la care doar a visat vreodată, potrivit lui Susan Miller. Ea a subliniat că Jupiter se află în casa locurilor străine pentru acest semn, spunând: "Aș vrea să faci o călătorie în străinătate, bine?". Ți-ai petrecut ultimul an muncind pe brânci și, probabil, scoțând mai mulți bani decât ai avut vreodată. Fiind sensibil, probabil că ai pus deoparte o bună parte din acești bani.

Cu privire la acest lucru, Miller a adăugat: "Folosiți o parte din ei: Mergeți la Paris - mergeți la Roma sau la Sevilla. Oriunde ți-ai dorit să mergi (...). Noi credem că orice tărâmuri străine pe care ai visat să le vizitezi ar trebui să se afle pe lista ta de alegeri, iar Miller a fost de acord, adăugând: "Nu este nimic în afara problemei pentru Fecioară. Poți merge oriunde vrei". 

 

 

Capricornul este atent la perspectivele amoroase


Capricornul este dependentul de muncă al zodiacului - acest lucru este pur și simplu cunoscut de toată lumea. Dar Capricornul și-a pus toată atenția pe muncă, iar acum este momentul în care dragostea poate intra în peisaj, potrivit lui Susan Miller. "Capricornul îl are pe Jupiter care intră în casa iubirii. Cu toții ne dorim să fim Capricorn. ... Este un aspect atât de plăcut de avut pentru că ai tendința de a atrage dragostea ca un mic magnet, și este casa creativității", a explicat ea. Și ea a avut mai multe de spus și despre acest aspect al creativității. "Ați putea urma cursuri de scriere creativă", a spus ea, adăugând: "Este un moment bun pentru a scrie o carte, un scenariu sau pentru a proiecta ceva".

Noi spunem că, dacă nu ai deja o iubire pe care să o reaprinzi acum că nu mai ești atât de concentrat pe muncă, poate că vei întâlni pe cineva la acel curs de scriere creativă. Și, în timp ce poate că ai avut unele probleme cu banii care te-au împins să te concentrezi în continuare pe muncă, Miller a spus că lucrurile nu numai că se îmbunătățesc, dar și că fac pași înainte. "Capricorn, ai avut banii ținuți în frâu. Indiferent ce ați făcut, nu ați putut scutura banii din copac. A existat o înghețare a salariilor; a existat un fel de îngheț." Din fericire, înghețul s-a dezghețat pentru tine.


Norocul Vărsătorului este în imobiliare


Când vine vorba de abundență pentru acest semn de aer, Vărsătorul ar trebui să lase steagul inovativ să zboare, deoarece, potrivit lui Susan Miller, norocul tău vine sub formă de imobiliare, în timp ce Jupiter se află în Taur. Ea a spus că anul tău de smarald a fost în 2021, așa că nu vei culege toate beneficiile acestei perioade de abundență, dar nu ești total lipsit de noroc. De fapt, este posibil să găsești câteva câștiguri mari când vine vorba de case.

Miller a sugerat: "Dacă doriți să vă cumpărați prima casă sau doriți să o reparați... acum o puteți renova, sau poate că o puteți lista și un scouter de locații începe să vă plătească pentru a filma un film acolo". Dacă sunteți obsedat de emisiunile de renovare și ați visat întotdeauna să schimbați case sau cel puțin să o refaceți pe a dumneavoastră, acum este momentul să vă aruncați cu capul înainte. Asumați-vă un risc: Când vine vorba de chestiuni imobiliare, nu vei avea probleme în a veni cu tot ceea ce ai nevoie pentru a face lucrurile să se întâmple. De fapt, a adăugat Miller, "veți avea parte și de un sprijin familial grozav. părinții vor susține ceea ce faci și te vor ajuta".


Săgetătorii vor face bani creativ


Este timpul să cucerești oamenii cu latura ta creativă, și știm cu toții că ai una. La urma urmei, Săgetătorul se încadrează în tabăra celor mai artistice semne zodiacale. S-ar putea să îți placă să faci câte puțin din asta și câte puțin din aia, dar Susan Miller spune că este timpul să începi să faci performanță dacă vrei să aduci niște bani proaspeți în viața ta. La evenimentul ei din Sherman Oaks, ea a spus audienței: "Faceți bani în același mod în care Fecioara a făcut bani. Comisioane, drepturi de autor - sunt bani colaterali. Sunt bani care vin din performanță. Nu este un salariu fix, bine?". 

Acesta este momentul să te scufunzi în acele activități secundare, să scoți toate stopurile în cariera de comediant la care ai știut întotdeauna că te pricepi sau să începi să îți vinzi creativitatea în alte moduri, cum ar fi să faci artă și artizanat. Nu există nicio limită în ceea ce privește locul unde te poate duce mintea ta creativă în acest moment. Miller a adăugat: "Dacă aveți posibilitatea de a alege, luați banii pe bază de performanță. Sunt atât de mulți bani". Și, pentru ca lucrurile să fie și mai dulci pentru tine în timp ce Jupiter se află în Taur, Miller a adăugat: "Săgetătorul are aspecte amoroase foarte frumoase". Așadar, dacă sunteți în căutarea unei relații, acum este momentul să vă expuneți.


Racul se va distra pe cinste


Rac precaut, ai fost atât de concentrat pe muncă și carieră; acum este timpul să te distrezi puțin. "Ieșiți mai mult în oraș. Îți place să stai acasă, nu-ți place să ieși, dar de data aceasta vreau să ieși pentru că, în ultimul an, ceea ce știai a fost foarte important", a explicat Susan Miller. "Dar acum, pe cine cunoști va fi mai important". Ea a mai spus: "Începând cu 16 mai, vă puteți gândi la dragoste și distracție. Îți vei extinde cercul de prieteni. Vreau să te înscrii într-un club, poate ceva de genul Women in Film sau ceva profesional". Bineînțeles, sugestiile ei se referă la a rămâne la marginea ta profesională, dar făcându-o mai sociabilă.

Ai obținut cariera; acum petrece ceva timp bucurându-te mai mult de viață. Aveți tot ce vă trebuie pentru a vă face prieteni foarte apropiați. De fapt, Miller este foarte atașată de ele, spunând: "Este un semn foarte modest. Este minunat. Prieteni minunați. Această zodie va găti și pentru tine. De obicei, cei care aparțin acestui semn sunt mari bucătari. Unii dintre ei nu știu încă că sunt mari bucătari, dar asta va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu." 

În plus, în ceea ce privește munca, lucrurile ar putea încetini puțin, așa că, înainte ca accentul să treacă la distracție, Miller a spus: "Rac, mai ai doar câteva săptămâni. Depune o propunere și fă tot ce ai nevoie pentru cariera ta. Dacă îți dorești un titlu, cere-l acum".

 

Gemenii își vor face obiective  financiare


Ești sociabil și cu o nevoie de a fi în preajma oamenilor cât mai des. Cu toate acestea, potrivit lui Susan Miller, ar putea fi timpul să te retragi puțin din lumina reflectoarelor în timpul șederii lui Jupiter în Taur. "Gemeni, se află în a 12-a ta casă, așa că stai în afara scenei - te pregătești să intri în lumina reflectoarelor pe 25 mai 2024 - dar nu încă." Da, ai citit bine - anul tău de smarald începe în 2024, așa că acum este momentul să începi să te pregătești. "Dar lucrul amuzant în legătură cu asta este că trebuie să știi ce vrei", a adăugat ea. Fie că speri la abundență în bani, muncă, dragoste sau ceva cu totul altceva, trebuie să știi ce este înainte de a apuca acea coroană anul viitor. Trebuie să fii cât mai specific posibil.

Când vine vorba de nevoile tale de socializare, Miller a spus: "Gemenii se descurcă bine lucrând singuri acum, în spatele scenei, din mai până în mai anul viitor - asta e perfect pentru a scrie o carte, bine? Sau să faci cercetări sau dacă ești un om de știință într-un laborator. Știi, intră și lucrează fără gălăgia de voci din jurul tău". Liniștea te va ajuta să te concentrezi și, petrecând mai mult timp pe cont propriu, poți să te concentrezi cu adevărat asupra a ceea ce vrei să faci anul viitor, atunci când abundența va veni cu adevărat în calea ta.


Balanța va renunța la un stres legat de bani


Balanța este deseori frivolă cu banii, iar aceste probleme bănești s-au văzut cu adevărat în ultima vreme. De fapt, Susan Miller a subliniat "cheltuielile surpriză" și "chestiunile fiscale surpriză" ca fiind probleme specifice pentru acest semn, adăugând: "Eclipsele au fost brutale. Cea care vine pe 5 mai? Oribilă. Cea din pe]8 noiembrie, de acum șase luni? Oribilă". Desigur, pentru majoritatea oamenilor, eclipsele aduc un nou început proaspăt, dar odată cu începuturile vin, în mod natural, și finalurile. Pentru că Balanța nu a avut un nou început, universul ar putea exprima o oarecare vinovăție în legătură cu acest lucru, potrivit lui Miller. Așadar, Dumnezeu îl trimite pe Jupiter, cel care dăruiește daruri și noroc, în casa ta a taxelor, moștenirilor, bonusurilor, comisioanelor, restanțelor, chiar și a indemnizațiilor de concediere dacă firma ta se prăbușește", a explicat Miller


Așadar, ce înseamnă acest lucru cu adevărat pentru Balanță? În timp ce s-ar putea să nu te învârți în bani și să nu poți planifica vacanțe de lux sau să investești în proprietăți imobiliare, vei putea începe să te scoți din groapa în care te-au îngropat problemele tale monetare recente. Miller a spus: "Ești norocos cu banii - în sfârșit, ajunge cu tot acest stres".


Berbecul ar trebui să ceară ceea ce își dorește

Berbecul vrea să dețină controlul și să facă lucrurile pe cont propriu, dar Jupiter în Taur îți spune că este timpul să mănânci niște plăcintă umilă și să încetezi să mai fii un singuratic care controlează. În timp ce Susan Miller a afirmat în esență că trebuie doar să ceri universului ceea ce vrei, noi îți spunem că trebuie să lucrezi cu alții dacă vrei să culegi lucrurile bune. "Este casa ta de bani. O să te descurci mai bine cu banii decât ai făcut-o vreodată în viața ta ... Nu-ți fie teamă să ceri mult", a spus Miller la acest semn.

O parte din răsplata ta va fi faptul că vei avea oameni minunați care depind de tine, ceea ce îți va da acel sentiment de lider pe care îl iubești. "Este atât de bun în a fi un lider în grupul său. Are nevoie de o anumită autonomie", a adăugat Miller pentru acest semn. Aceste condiții perfecte vin din renunțarea la control atunci când vine vorba de a lucra împreună - există alți oameni acolo cu la fel de multe idei ca și tine. Conduceți, dar nu fiți un dictator.

 

Scorpionul va găsi frumusețea în muncă

Îți place să lucrezi independent, dar acum este momentul să te bucuri de oamenii cu care lucrezi și de munca în sine. Colegii de muncă te iubesc; până la urmă, personalitatea ta magnetică îi atrage. În acest an, nu-i îndepărtați. Dacă tu ești șeful, Susan Miller a explicat că "vei avea un mediu de lucru frumos și vei putea angaja oameni care sunt pietre prețioase care susțin efortul". Leul se concentrează și el pe muncă în această perioadă, dar Miller spune că nu vei avea parte de elevația pe care o primește zodia, adăugând: "Asta vine în cele din urmă - nu chiar în acest minut, nu în acest an".


Chestia este că anul trecut a fost un an stelar pentru tine. "Ceva în viața ta personală a fost foarte frumos", a explicat Miller. "Este posibil să te fi îndrăgostit. S-ar putea să fi avut un copil. Sau poate ați realizat un proiect creativ de care sunteți foarte mândru. Și asta va rămâne cu tine; nu te transformi într-un dovleac atunci când Jupiter pleacă". Așadar, nu vă temeți. Doar pentru că nu primești o abundență de bani în acest an nu înseamnă că nu te bucuri încă de roadele muncii tale de anul trecut, chiar dacă alte semne au parte de mai multă abundență în acest an. Îți va veni din nou rândul, cu răbdare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: bani  Jupiter  noroc  taur  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel