Norocul în funcție de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici. "Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi"
Mihai Voropchevici a dezvăluit ce noroc ai, în funcție de ziua în care te-ai născut.

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" , de pe Antena 3 CNN, cât de mult noroc avem în funcție de ziua săptămânii în care ne-am născut.

Luni - ziua norocului întâmplător

În momentul în care ai plecat de luni, poți să întâlnești întâmplător norocul. Se zice să nu te duci la cumpărături lunea, să îți iei casă sau să îți iei mobilă că poți să ai un noroc întâmplător sau să nu ai deloc noroc. Dacă te-ai născut luni te afli sub protecția și influența Lunii și se poate spune că ești o persoană generoasă, amabilă și atașată de prieteni.

Se întâmplă să faci adesea lucruri deosebite pentru oamenii la care ții și care îți sunt dragi. Ești modestă și acest lucru îi face pe oamenii din jur să te susțină necondiționat. Datorită Lunii te bucuri de o intuiție puternică, ceea ce te ajută foarte mult în viață să alegi binele de rău.

Marți - ziua norocului ascuns

Dumnezeu a zis că totuși că Marte un băiat de treabă. A venit cu zgomot mult, a pus umărul și m-a ajuns. M-a ajutat cu lucruri care mi se păreau grele, complicate, dar a adus cu el norocul ascuns. Energia planetei Marte te face să fii o persoană ambițioasă puternică și o fire luptătoare. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales dacă ai alături oameni care te susțin.

Vei primi adesea și sprijin financiar când te aștepți mai puțin. Ești înzestrată cu un spirit bătăios și alți oameni îți urmează calea, chiar dacă uneori persiști pe un drum greșit. Dacă ai înțelepciunea să te îndrepți către o țintă bună, vei avea multe beneficii în viață.

Miercuri - ziua norocului trecător

Dumnezeu a ajuns la comunicare. Trebuia să discute el cu cineva și se oprise în poarta Raiului și era un negustor gălăgios acolo. Dumnezeu l-a întrebat cine e și el a zis că este Mercur. Mercur a zis: eu acum vin, în 10 minute plec, ți-am adus o informație. Eu sunt norocul trecător. Dacă te-ai născut în această zi ești o persoană inteligentă, descurcăreață. perspicace, foarte vorbăreață, abilă când vine vorba de negocieri.

Ești foarte atentă la tot ce se întâmplă și speculezi fiecare șansă, dar norocul vine și pleacă din viața ta. Ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile.Joi - ziua norocului chior

Joi, era vărul lui Dumnezeu, Jupiter. Dumnezeu i-a spus că ar avea nevoie de ceva, că ar vrea să facă ceva interesant, dar nu știe ce. Atunci Jupiter a scos din tolba sa exact ce îi trebuia lui Dumnezeu. Doamne ce noroc chior, a spus Joi.

Vei avea în viața ta veselie, optimism și această zi la dă nativilor puterea de a trece peste toate cu capul sus. Persoanele născute joia au o porție mare de noroc în viață dar știu și cum să speculeze șansele pe care le primesc, punând mult suflet în tot ceea ce fac. Acest lucru îi ajută să obțină cam tot ceea ce doresc.

Vineri - ziua norocului la bani

Dumnezeu a spus că voia să vorbească cu Venus, dar ea mereu spunea că are nevoie de ceva. Din vorbă în vorbă, făcea mereu rost de bani. Cei născuți vinerea au noroc la bani. Ei sunt printre cei mai norocoși nativi. Sunt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Cel mai mare defect al lor este lenea, din cauza căreia ar putea rata multe oportunități rare în viață.

Sâmbătă - ziua norocului bine drămuit

Dumnezeu era încruntat și a spus că de azi încolo nimeni nu va mai primi nimic în plus, decât ceea ce merită. Fiecare va primi bucățica lui de noroc. Cei născuți sâmbăta au norocul lor drămuit. Nativii născuți în această zi sunt deosebit de inteligenți, calculați, prudenți și mult mai maturi decât vârsta lor. Nu au parte de noroc tot timpul dar știu ce alegeri să facă pentru a ieși mereu în avantaj. Faptul că sunt muncitori și bine intenționați îi ajută să fie sprijiniți de cei din jur. 

Duminică - ziua marelui noroc

Cine s-a născut duminica este binecuvântat pentru că s-a născut în ziua Domnului. Ce noroc mai mare vrei decât să te naști duminica și să strălucești ca Soarele pe cer. Persoanele născute duminica sunt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață. Rareori vor eșua în ceea ce vor să realizeze. Soarta acestor nativi este binecuvântată de o putere divină și vor reuși să-și croiască cea mai bună soartă. Se crede că ghinionul nu se lipește niciodată de oamenii născuți duminica.

Data: 23 apr 2023, 09:12
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   mihai voropchievici  noroc  zi 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...