Nostalgia „Ceaiului de la ora 5”: Cine erau premiantii în urmă cu 25 de ani. Maria Almășan: Eu purtam o ținută semnată „Cătălin Botezatu”
Vi-i mai amintiţi la debut pe Horia Brenciu, formația Gaz pe foc, campioana Gabi Szabo sau tinerii, pe atunci, Stela Popescu și Alexandru Arșinel? 

Marţi, 20 iulie, de la ora 20:00, la #Generaţii *TVR 65 vă invităm să urmăriţi o ediţie care a scris istorie a „Ceaiului de la ora 5”! Precursor al emisiunilor lifestyle de astăzi, „Ceaiului de la ora 5”, show-ul  live al Marinei Almăşan, s-a bucurat, timp de 8 ani de audienţe mari, public fidel şi invitaţi de primă mărime.


Figura centrală era o mare personalitate a vremii, în jurul căreia se țeseau subiectele emisiunii. Aşa că, alături de Marina au poposit cam toate valorile României, din toate domeniile.

 


În anul în care „Ceaiului de la ora 5” împlineşte 28 de ani de la debut, ediția selectată pentru difuzare  este una specială - ea reprezintă oferirea Trofeelor „Ceaiul de la ora 5”  pentru anul 1997, „noi fiind prima emisiune de televiziune din Romania care le-a oferit personalităților romanești premii anuale”, a explicat Marina Almăşan pentru Spectacola.


Ediția „Trofeelor” este emoţionantă, iar telespectatorii îşi vor reaminti cum arătau, acum un sfert de secol, Horia Brenciu, formația „Gaz pe foc”, campioana Gabi Szabo, omul de afaceri Ion Antonescu, îndrăgiții Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Zina Dumitrescu și Cătălin Botezatu, marele actor Ștefan Iordache, câțiva din fotbaliștii de top ai echipei RAPID. Tot aici îl veți recunoaşte și pe Victor Socaciu, pe atunci soțul realizatoarei TVR.


„În ediţia cu pricina, în costumul mascotei Mușețel a intrat actrița Daniela Anencov, iar eu purtam o ținută semnată „Cătălin Botezatu”. Am și acum costumul respectiv și - culmea! - dacă sug puțin burta, încă mai încap în el!!!. Din păcate, este una dintre puținele ediții arhivate de TVR. Pe atunci, transmisiile erau directe și nimeni nu se obosea să le înregistreze. Eu am acasă o adevărată „arhivă personală”, însă cele peste 400 de copii sunt pe VHS, iar calitatea permite rareori redifuzarea lor. Însă ediția programată de TVR în cadrul proiectului TVR ‘65 este cu adevărat una de colecție! Până și mie mi-a făcut plăcere s-o revăd, eu fiind extrem de cârcotașă cu privire la propria-mi persoană!”, a  declarat Marina Almăşan pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 20 iul, 14:11

Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza, în costum de baie, la 52 de ani. Pătrățele pe abdomen și decolteu de infarct: „Le-ai stins lumina invidioaselor”

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Delia Matache și Răzvan Munteanu, foto Instagram

„Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elvira Deatcu, foto Instagram

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la eveniment

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Smiley, foto Instagram

Smiley, de nerecunoscut. Artistul a renunțat la plete: „A fost subiect de discuție atâția ani”. Motivul pentru care a decis să se tundă FOTO

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu, apel disperat, pe holurile spitalului: ”Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Valentin Uritescu a murit

Boala cu care Valentin Uritescu s-a luptat timp de 50 de ani. „O boală teribilă, degenerativă. Îmi venea să mă sinucid”

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct