Nostalgia „Ceaiului de la ora 5”: Cine erau premiantii în urmă cu 25 de ani. Maria Almășan: Eu purtam o ținută semnată „Cătălin Botezatu”
Vi-i mai amintiţi la debut pe Horia Brenciu, formația Gaz pe foc, campioana Gabi Szabo sau tinerii, pe atunci, Stela Popescu și Alexandru Arșinel? 

Marţi, 20 iulie, de la ora 20:00, la #Generaţii *TVR 65 vă invităm să urmăriţi o ediţie care a scris istorie a „Ceaiului de la ora 5”! Precursor al emisiunilor lifestyle de astăzi, „Ceaiului de la ora 5”, show-ul  live al Marinei Almăşan, s-a bucurat, timp de 8 ani de audienţe mari, public fidel şi invitaţi de primă mărime.


Figura centrală era o mare personalitate a vremii, în jurul căreia se țeseau subiectele emisiunii. Aşa că, alături de Marina au poposit cam toate valorile României, din toate domeniile.

 


În anul în care „Ceaiului de la ora 5” împlineşte 28 de ani de la debut, ediția selectată pentru difuzare  este una specială - ea reprezintă oferirea Trofeelor „Ceaiul de la ora 5”  pentru anul 1997, „noi fiind prima emisiune de televiziune din Romania care le-a oferit personalităților romanești premii anuale”, a explicat Marina Almăşan pentru Spectacola.


Ediția „Trofeelor” este emoţionantă, iar telespectatorii îşi vor reaminti cum arătau, acum un sfert de secol, Horia Brenciu, formația „Gaz pe foc”, campioana Gabi Szabo, omul de afaceri Ion Antonescu, îndrăgiții Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Zina Dumitrescu și Cătălin Botezatu, marele actor Ștefan Iordache, câțiva din fotbaliștii de top ai echipei RAPID. Tot aici îl veți recunoaşte și pe Victor Socaciu, pe atunci soțul realizatoarei TVR.


„În ediţia cu pricina, în costumul mascotei Mușețel a intrat actrița Daniela Anencov, iar eu purtam o ținută semnată „Cătălin Botezatu”. Am și acum costumul respectiv și - culmea! - dacă sug puțin burta, încă mai încap în el!!!. Din păcate, este una dintre puținele ediții arhivate de TVR. Pe atunci, transmisiile erau directe și nimeni nu se obosea să le înregistreze. Eu am acasă o adevărată „arhivă personală”, însă cele peste 400 de copii sunt pe VHS, iar calitatea permite rareori redifuzarea lor. Însă ediția programată de TVR în cadrul proiectului TVR ‘65 este cu adevărat una de colecție! Până și mie mi-a făcut plăcere s-o revăd, eu fiind extrem de cârcotașă cu privire la propria-mi persoană!”, a  declarat Marina Almăşan pentru Spectacola.

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 20 iul, 14:11

Bancul serii: Două mesaje

Soţul şi-a uitat telefonul acasă.


pixabay.com

Partea corpului pe care NU trebuie să o speli NICIODATĂ în duș

Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook

Fulgy, la un pas să-i omoare pe Ioniță și Viorica din Clejani. Dezvăluiri cutremurătoare: "Era să le iau viața"

Unsplash.com

Fructul pe care ar trebui să îl consumi înainte de masă, dacă vrei să slăbești: Taie pofta de mâncare și ține de foame

Miron Cozma, sursa: captură TV / Kanal D

Ce pensie are Miron Cozma. Fostul lider al minerilor a recunoscut: "Nu am prosperat"

Unsplash.com/ autor Angelos Michalopoulos

HOROSCOP - IULIE 2021. Noi începuturi, energie maximă, o nouă dragoste și succes în carieră. Ce le așteaptă pe zodii

Căldură, sursa pixabay/ autor TheoRivierenlaan

Cum să faci răcoare în casă vara fără aer condiționat. Cele mai bune trucuri

Gemene, sursa facebook

Două surori gemene împart același bărbat. Cum au ajuns să facă totul la unison/ FOTO

picoblindcat, captură tik tok

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită ochilor pe care îi are. Felina pare ireală/ FOTO

Imagine ilustrativă, sursa pixabay/ autor StockSnap

Soluția minune care te ajută să adormi în câteva minute. Ai nevoie doar de 3 ingrediente simple

Fulgy și Ioniță de la Clejani

Ioniță de la Clejani, umilit de Fulgy pe internet: „Stai jos, lăutare!” VIDEO

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului