Noul film ''The Batman'', mult aşteptat de fani, se lansează în sfârşit pe marile ecrane
Data publicării:
Noul lungmetraj "The Batman", întruchipat de data aceasta de Robert Pattinson, se lansează în sfârşit în cinematografe, umbrind şi alte premiere precum filmul de acţiune "Asking For It", sau thrillerul "A Day To Die", cu Bruce Willis în distribuţie.

Deşi s-a confruntat cu probleme serioase din cauza pandemiei, data de lansare iniţială a filmului fiind iunie 2021,"The Batman" ajunge în sfârşit pe marile ecrane. Un thriller tensionat, plin de acţiune, care îl înfăţişează pe Batman la începuturile sale, chinuindu-se să echilibreze furia cu dreptatea, în timp ce investighează un mister tulburător care a terorizat oraşul Gotham.

Robert Pattinson oferă un portret crud şi intens al lui Batman ca un justiţiar dezamăgit şi disperat, trezit de conştientizarea faptului că furia care îl consumă nu îl face mai bun decât nemilosul criminal în serie pe care îl vânează. Povestea are loc după aproximativ doi ani în care Bruce Wayne a făcut dreptate pe străzi sub masca lui Batman. În al doilea an de luptă împotriva crimei, Batman descoperă o reţea de corupţie în Gotham City, care se întinde până la propria sa familie, în timp ce se confruntă cu criminalul în serie cunoscut sub numele de Riddler.

Noul film este regizată de Matt Reeves, iar din distribuţie fac parte staruri precum Zoe Kravitz în rolul Selina Kyle (Catwoman), Colin Farrel ca Oswald Cobblepot, Andy Serkis în rolul lui Alfred, Paul Dano ca Edward Nashton (Riddler), Peter Sarsgaard ca Gotham D.A. Gil Colson, John Turturro în rolul lui Carmine Falcone, sau Jeffrey Wright ca James Gordon, şeful poliţiei din Gotham.

Robert Pattinson este al zecelea actor care joacă rolul legendarului personaj din DC Comics. Batman a fost pentru prima dată interpretat în lumea filmului profesionist de Lewis Wilson, într-un serial cu 15 episoade din 1943.

O altă premieră este "Asking For It", un film despre răzbunare care vrea să arate că o femeie poate să-şi faci dreptate singură. Filmul prezintă povestea unei chelneriţe dintr-un mic oraş care, după ce este agresată sexual la o întâlnite, cunoaşte două femei Regina (Alexandra Shipp) şi Beatrice (Vanessa Hudgens), care o recrutează pentru grupul lor de "justiţiare". Grupul doreşte să pună capăt unui sistem corupt în care domneşte misoginismul pentru a-şi crea propria versiune de justiţie.

Acest thriller, care face trimitere la clasicul "Thelma şi Louise", este o explorare tensionată a consecinţelor violenţei sexuale şi o repudiere a instituţiilor care facilitează abuzul. Filmul este regizat de Eamon O'Rourke care semnează şi scenariul. Rolul principal este deţinut de Kiersey Clemons, alături de Vanessa Hudgens şi Alexandra Shipp; din distribuţie mai fac parte Ezra Miller, Radha Mitchell, Gabourey Sidibe şi Luke Hemsworth.

O nouă propunere a săptămânii este şi "A Day To Die", un thriller de acţiune în care îi întâlnim pe Bruce Willis, Frank Grillo, Kevin Dillon, Gianni Capaldi, Leon, Johnny Messner, Vernon Davis, Brooke Butler, Alexander Kane, Mohamed Karim, Cheryl Prater.

După ce a ucis un membru al mafiei drogurilor, un fost puşcaş marin Connor Connolly (Kevin Dillon) are la dispoziţie o zi pentru a plăti ca despăgubiri 2 milioane de dolari şefului mafiot Tyrone Pettis (Gianni Capaldi). El se vede obligat să ceară ajutor foştilor săi colegi de operaţiuni, în frunte cu Brice Mason (Frank Grillo), care se reunesc pentru a obţine suma uriaşă de bani. Bruce Willis joacă rolul unui şef de poliţie corupt, un nou rol negativ cum obişnuieşte să interpreteze în ultimul timp, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: batman  cinematgografie  serial 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel