„Nu am vorbit nicăieri despre asta”. Mălina Avasiloaie, confesiuni emoționante, în premieră: „E prima dată când am puterea să povestesc secvența asta”/ VIDEO
Data publicării:
Mălina Avasiloaie este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Mălina Avasiloaie a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde a făcut o serie de confesiuni din viața personală, cât și din cea profesională. Printre subiectele abordate de îndrăgita artistă, aceasta ne-a povestit și o întâmplare extrem de sensibilă din viața sa, despre care nu a avut puterea să vorbească până acum, și care a venit odată cu nașterea micuțului Zian, fiul artistei a doctorului Alin Gabor.

„Nu pot să spun că am avut depresie după naștere, dar a fost un val de trăiri pe care nu le-am mai experimentat până atunci. Am avut o traumă despre care nu am vorbit nicăieri, eu atunci când l-am adus pe lume pe Zian, am riscat să-l pierd, pentru că voiam să nasc natural, așteptam să nasc natural, eram după 4-5 ore de travaliu. La un moment dat, noroc că a avut inspirație moașa care mă supraveghea, să monitorizeze nașterea, să-i audă pulsul lui Zian, iar atunci a realizat că bebe intrase în suferință fetală, pulsul scădea tot mai tare și am intrat în operație de cezariană de urgență. A fost o secvență ca în filme, un coșmar pentru mine, acum e prima dată când am puterea să povestesc secvența asta fără să plâng, a rămas o traumă. Până la urmă totul a decurs bine, el a fost bine, sănătos și cu un final fericit, dar tot ce am trăit în acele 5-10 minute, până i-am auzit glasul, sunt sigură că m-au afectat, pentru că am crezut că pot să-l pierd.”, a declarat Mălina Avasiloaie, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Ce i-a învățat venirea pe lume a copilului

De când au devenit părinți, Mălina Avasiloaie spune că atât ea, cât și soțul său, au învățat să fie mult mai calmi, dar au descoperit și o nouă formă de iubire. 

„Ne-a învățat să fim mai calmi, rolul acesta de părinte abia acum pot să spun, după un an jumătate, că în sfârșit simt că se mulează perfect și pe noi, am învățat să fim părinți în adevăratul sens al cuvântului. Sunt multe schimbări și în viața de cuplu, atunci când apare un copil, mai apar și certuri, fie că vrei sau nu, pentru că e firesc, important e cum știi să le depășești și să comunici cu partenerul de viață. Ne-a învățat multe Zian, nu mai spun de iubirea necondiționată, care nu se compară cu niciun alt sentiment.”, a continuat artista.

„A fost o surpriză plăcută să-l văd pe Alin atât de dedicat în postura de tată”

„Acum e atașat puțin mai mult de mine, pentru că petrec mai mult timp cu el, dar după ce a intrat Alin pe ușă de la muncă uită că mai există în casă altcineva, este doar cu el. A fost o surpriză plăcută să-l văd pe Alin atât de dedicat în postura de tată, cred că acesta, de fapt, e momentul în care ți se confirmă sau nu dacă ai făcut alegerea potrivită în viață, când îl vezi pe soț și în postura de tătic, mie mi se umple sufletul de bucurie când văd că Zian are un reper bun în viață, un exemplu sănătos, în ceea ce privește imaginea unui bărbat.”, ne-a mai spus îndrăgita artistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel