„Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea”. Micutzu rupe tăcerea despre scandalul cu prezentatorul TV
Data publicării:
Micutzu a vorbit despre tensiunile dintre el și Mircea Badea.


Micutzu a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, unde a vorbit despre o situație mai veche, dar care a rămas în memoria publicului său. 

Cu ani în urmă, în perioada în care Micutzu făcea parte dintr-un proiect de la  Antena 1, comediantul a deranjat mai multe vedete cu ironiile sale, iar unele glume au vizat chiar și conducerea postului. 

Mircea Badea, unul dintre prezentatorii trustului, vizat și el de glumele lui Micutzu, s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea colegului său de atunci și l-a atacat pe acesta după scandalul în care a fost implicat pe Calea Victoriei.

 „Dacă l-a înjurat cineva pe domnul Micutzu, eu nu înțeleg de ce s-a enervat! Pentru că domnia să în show-urile pe care le face înjură tot timpul! De ce să te deranjeze o înjurătură că poate e o glumă!”, a spus Mircea Badea la acea vreme.

VEZI ȘI: Mircea Badea, reacție după ce a fost înjurat de Teo, Vio și Costel: „Vreau să fac public un anunț”

S-a zvonit atunci că Micutzu ar fi vrut să-l bată pe prezentatorul de la Antena 3.

 

Denise Rifai l-a întrebat pe Micutzu dacă a vrut să-l bată pe Mircea Badea

Deși spune că s-a enervat extrem de tare, comediantul afirmă că nu a dorit niciodată să recurgă la violență. 

„Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea! Normal că n-am vrut să-l bat! Nu am fost de acord și probabil că încă nu sunt de acord cu părerile dumnealui! Într-adevăr acolo am greșit! A fost o perioada în care am fost foarte înverșunat! Aveam senzația că dreptatea e de partea mea! Și în momentul ăla, eu încă cred că era o glumă rezonabilă, nu era cea mai bună glumă la adresa lui, dar era o glumă rezonabilă! Într-adevăr se simțea și încrâncenarea în glumă respectivă, asta e o problema într-adevăr! Dar nu, în niciun caz n-am vrut să-l bat pe Mircea Badea! Și sper că nici dumnealui nu mai vrea să se mai bată cu nimeni!”, a mărturisit Micutzu în emisiunea de la Kanal D.


Scandalul de pe Calea Victoriei

În vara lui 2021, Micutzu a fost implicat într-un scandal de proporții în centrul Bucureștiului. Comediantul a fost agresat verbal de mai mulți indivizi și de aici totul s-a transformat într-un incident violent în care a fost implicată și Poliția. 

Micutzu a dezvăluit prin intermediul unui clip video cum s-au petrecut lucrurile și cine a fost vinovat pentru acel incident nefericit. 

„Mergeam pe Calea Victoriei, eu mergeam mai în față, în spatele meu erau iubita mea și prietenul meu pictor, cum mergeam și mă îndreptam către un club pe dreapta era o terasă de unde m-a salutat o domnișoară, iar la câteva secunde băiatul care mă înjură a început să facă niște miștouri de ”bun simț”, după care i-am arătat un deget... am traversat spre club, a început să mă înjure din spate. N-am mai putut să mai înghit, am lăsat pungile cu cadouri, le-am lăsat pe stradă, pe trotuar ca să mă întorc și să-i explic că nu e ok”, a spus Micutzu pe YouTube.


Incidentul a fost semnalat de către o femeie care trecea prin zonă. Aceasta le-a spus polițiștilor că în fața unui magazin are loc un scandal. 


Atât tinerii care au pornit scandalul, cât și Micutzu au ajuns la secția de Poliție pentru a da declarații. 


„De la masă un băiat s-a ridicat și s-a pus în fața mea într-un mod total agresiv, eu n-am reacționat agresiv, el o împinge pe iubita mea, eu i-am spus că dacă mai pui mâna pe ea, băiatul înainte să ia mâna și să o împingă îi dă o flegmă pe mână, am văzut negru și am reacționat”, a mai spus Micutzu.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: batut  micutzu  mircea badea  scandal 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel