Madonna, mesaj tulburător: „Nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei”
Data publicării:
Război Rusia - Ucraina. Madonna a transmis un mesaj acid, pe rețelele de socizalizare, în contextul creizei din Ucraina. 

Madonna a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care își arată solidaritatea față de Ucraina și critică atacurile Rusiei. 

Artista internațională postat un colaj video cu imagini tulburătoare din Ucraina după atacul armatei ruse, dar și fotografii cu Vladimir Putin și Adolf Hitler.


„Invazia lacomă şi zadarnică a Ucrainei de către Rusia trebuie oprită! Vă rog, trimiteţi ajutor umanitar cu scopul de a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi sunt afectate de această criză chiar în acest moment. Putin a încălcat fiecare acord existent privind drepturile omului. Putin nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei. Vă susţinem, preşedinte Zelenski! Ne rugăm pentru tine și țara ta! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Să nu ne simțim neputincioși când ne confruntăm cu acțiuni geopolitice de acestă amploare. Sunt lucruri pe care le putem face, a scris Madonna pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 


Madonna, amendată de ruși


În urmă cu mai mulți ani, în timpul unui concert din Sankt Petersburg, Madonna a oprit spectacolul pentru a ține un discurs despre drepturile cumunității LGBTQ+.

„Vrem să luptăm pentru dreptul nostru de a fi liberi. Noi putem face diferența, noi putem schimba lumea, noi avem puterea. Nu trebuie s-o facem cu violență, trebuie s-o facem cu dragoste. În centrul non-violentei, stă principiul iubirii. Comunitatea gay și oamenii gay din întreaga lume, cu toții trebuie să aibă aceleași drepturi. Aveți dreptul de a fi tratați cu respect, cu toleranță, compasiune și dragoste. Sunteți cu mine?, a spus cântareața în timpul concertului, potrivit Unica.

În urma discursului, artista a fost amendată de guvernul rus cu 1 milion de dolari. Sumă pe care artista spune că nu a plătit-o până acum. 

 

Blake Lively și Ryan Reynolds, donație URIAȘĂ pentru refugiații ucraineni: Vom egala până la 1.000.000 de dolari

Blake Lively și Ryan Reynolds sar în ajutorul refugiaților din Ucraina

Sâmbătă, celebrul cuplu a anunțat că va egala până la 1 milion de dolari în donații pentru a ajuta la sprijinirea refugiaților ucraineni. Angajamentul a venit la doar câteva zile după ce președintele rus Vladimir Putin a autorizat o invazie în regiunea ucraineană Donbas. De atunci, nenumărați ucraineni au raportat "pierderi serioase" din cauza atacurilor aeriene și a rachetelor din partea Rusiei, ceea ce a determinat zeci de mii de civili să fugă în țările vecine.

"În 48 de ore, nenumărați ucraineni au fost forțați să își părăsească locuințele spre țările vecine. Ei au nevoie de protecție", a scris Reynolds, împreună cu un link către Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați. "Când donați, vom egala până la 1.000.000 de dolari, creând un sprijin dublu".

 


Blake Lively a făcut un anunț similar pe pagina ei de Instagram, scriind: "@vancityreynolds și cu mine dublăm fiecare dolar donat la @usaforunhcr până la 1.000.000 $. @usaforunhcr se află pe teren pentru a-i ajuta pe cei peste 50.000 de ucraineni care au fost nevoiți să își părăsească locuințele în mai puțin de 48 de ore. @usaforunhcr oferă ajutor care salvează vieți și, de asemenea, lucrează cu țările vecine pentru a asigura protecția acestor familii."

 


Mai multe vedete își arată susținerea pentru refugiații din Ucraina

Lively și Reynolds se alătură unei liste din ce în ce mai mari de celebrități care își folosesc platformele pentru a sprijini poporul ucrainean. Vedete precum Angelina Jolie, Mark Ruffalo, Miley Ray Cyrus, Reese Witherspoon și Jared Leto au scris mesaje de solidaritate sau și-au îndrumat fanii să doneze. Puteți vedea câteva dintre postările lor mai jos.


Angelina Jolie

„La fel ca mulți dintre voi, mă rog pentru oamenii din Ucraina. Obiectivul meu, împreună cu colegii mei de la @refugees, este ca tot ceea ce este posibil să se facă pentru a asigura protecția și drepturile fundamentale ale omului pentru cei strămutați, precum și pentru refugiații din regiune. Am văzut deja rapoarte despre victime și oameni care au început să fugă din casele lor pentru a căuta siguranță. Este prea devreme pentru a ști ce se va întâmpla, dar semnificația acestui moment - pentru poporul ucrainean și pentru statul de drept internațional - nu poate fi supraestimată”, a scris Angelina Jolie pe Instagram. 

 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: Madonna  putin  război  rusia  ucraina  vedete 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel