„Nu aveam bani de pâine pentru copii”. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre începutul carierei: „Eram foarte săracă”
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Dragomiroiu a trecut prin momente grele, la începutul carierei, când se confrunta cu mari probleme financiare. 

În lumea muzicii populare românești, Maria Dragomiroiu este, fără îndoială, un nume de referință. În 2019, an în care cântăreața a primit distincția de Cetățean de onoare al Municipiului Bucurestși, artista a ieșit la pensie. 

De-a lungul carierei sale, Maria Dragomiroiu a fost angajată ca solistă a Orchestrei Alunelul Teleorman, apoi a Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea și a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești. 

Maria Dragomiroiu s-a născut în satul Marcea, în comuna Ionești din județul Vâlcea, Oltenia. În anii 70, artista s-a mutat în București, alături de primul soț și fiicele lor, într-un apartament micuț, situat la demisolul unui bloc. Avea probleme cu banii și mărturisește că a avut momente când nu-i ajungeau nici să cumpere pâine. Salvarea a fost muzica. Aflată într-o relație toxică, cu un soț abuziv și care nu avea un serviciu stabil, Maria Dragomiroiu era cea care „ținea casa”. Trofeul ”Floarea din gradina” a fost cel care i-a deschis artistei calea către succes.

” Eram foarte săracă! Nu aveam bani să iau pâine a doua zi pentru copii. Norocul meu a fost ca am început sa cant, din cântec mi-am crescut copiii. Când erau mici, îmi doream sa ajungă să nu mai facă pe ei. Nu aveam pamperși atunci, spălam de mâna aplecată peste cada, fierbeam într-un cazan scutecele”, a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit Starpopular.

L-ea fost inundată casa

Pe lângă problemele cu banii, artista a mai trecut și printr-un alt necaz. Le-a fost inundată casa. 

„Am stat lângă fostul restaurant Budapesta, în 75 s-a inundat din cauza lucrărilor la metrou. Stăteam la demisol, tot într-o cameră, cu soțul și cei doi copii. Atunci a intrat apa de aproape un metru, nu se mai putea sta acolo. De la primărie mi s-a dat repartiție în Berceni, într-un apartament cu trei camere. Eram foarte fericita ca aveam alte condiții pentru copii” a mai povestit Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu a pozat în costum de baie, la 66 de ani. Cum se menține în formă artista

Și-a făcut credit pentru a cumpăra mobilă

”Pana sa strangem lucruri, sa mobilam, a durat! Am facut C.A.R.-uri, sotul muncea sporadic, nu avea ceva stabil. Eu daca am castigat 100 lei, 50 ii puneam de-o parte! Tot timpul m-am gandit la ziua de maine. N-am fost prin carciumi, la coafor, la manichiura, n-am fost niciodata intr-o vacanta, dar eram fericita ca-mi strangeam un banut.

Si asa imi achitam ratele, ori luam o lustra. Copii aveau 2 si 3 ani cand am castigat intr-o vara, pe litoral, 11 mii lei. Am cumparat covoare de iuta, lustre, mobila de bucatarie. Pentru mine era ca si cum Dumnezeu mi-a oferit un palat.” , a mai spus Maria Dragomiroiu.


După 12 ani de căsnicie, artista nu a mai putut suporta violența soțului și a divorțat. Și a crescut singură fetele. iar după câțiva ani, artista și-a găsit fericirea în brațele lui Bebe Mihu, cu care este căsătorită de peste 30 de ani.

Soțul Mariei Dragomiroiu, adevărul despre pensia artistei. Ce spune Bebe Mihu: „Nu are pensie de 1.200 lei”

Traumele din prima căsnicie


Cântăreața de muzică populară a povestit despre traumele prin care a trecut în tinerețe, cauzate de primul ei soț, dar și de mama acestuia.

"Soacra mea era o femeie foarte rea. Problemele au apărut în momentul când eu am vrut să evoluez, am vrut să fac ceva, cel mai mult am visat să am acoperișul meu. Acest lucru l-a deranjat pe el și a început ruptura noastră. L-am angajat undeva și acolo a întâlnit o doamnă. L-am sunat într-o zi și nu mi-a răspuns. Apoi am sunat-o pe soacră-mea și nu mi-a răspuns. După am zis că precis Ion este la soacră-mea în garsonieră cu o femeie. Când am ajuns la lift, se închidea liftul și i-am zis stați că urc și eu și, când am deschis, era soacră mea. Atunci ea mi-a zis: "Du-te la tine acasă, că vin eu." În momentul ăla mi-am dat seama că ascunde ceva. ", a povestit Maria Dragomiroiu în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

Maria Dragomiroiu, secretele sale de îngrijire. Artista are mare grijă de felul în care arată: „Asta înseamnă un efort și niște bănuți”

"M-a apucat de păr și mă ducea așa"


În momentul în care cântăreața i-a cerut explicații soțului ei, acesta a apelat imediat la violență.

"După ce a ieșit el afară, a apărut și soacră-mea, a venit liftul și m-au aruncat în lift, mi-a dat un pumn în cap și s-a oprit liftul între etaje, bine că nu mi-am retezat limba. Și atunci el m-a apucat de păr și mă ducea așa. Eu plângeam. Nu mi-a dat drumul, până n-a plecat cu tot părul. Eu am stat un an de zile, fără niciun fir de păr aici, am făcut un șoc. Am avut niște perioade în care simțeam că mor. Îi auzeam cum vorbeau "Lasă că mai e puțin și scăpăm de ea.", a mai spus artista.

Detalii din copilăria Mariei Dragomiroiu


Nici în copilărie, cântăreața nu a dus-o mai bine, mărturisind faptul că tatăl ei era, deseori, violent cu mama sa. Maria Dragomiroiu recunoaște faptul că nu și-ar mai dori niciodată să fie copil, din cauza traumelor pe care le-a trăit în acea perioadă.

"Cred că sunt printre puținii copii, care nu și-ar mai dori să fie copil, pentru că am avut o copilărie foarte grea, cu emoții mari negative, cu puține bucurii. Tatăl meu era un om dur. M-a afectat, pentru că am trăit această senzație de frică de ceva și toată această frică o am și acum. Eu am fost supărată pe el, pentru că era dur cu mama. Aici a fost problema mea. Până a murit, mama a stat cu această durere în suflet. Câte a făcut, cât s-a chinuit până în luna a opta. Când vorbesc de mama mi-e foarte greu, deși sunt 31 de ani de când a plecat de lângă mine, nu pot să mă obișnuiesc.", a continuat cântăreața.

Maria Dragomiroiu s-a filmat când își spăla părul. Secretul artistei, dezvăluit: O dată pe săptămână fac acest ritual / VIDEO

"Mama a stat doar în spitale, până a murit"


Cântăreața este încă foarte afectată de moartea mamei ei, deși au trecut foarte mulți ani de atunci. Și acum, aceasta îi simte prezența lângă ea.

"Mama de la vârsta de 44 de ani a stat numai prin spitale, până a muri, și eu, lângă dânsa. N-am putut s-o salvez, în toate spitalele posibile. Era un om bând. M-a scăpat de la moarte o dată, când am adormit la volan. Atunci am simțit-o pe mămica lângă mine.", a mai spus Maria Dragomiroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  casnicie  Maria Dragomiroiu  pâine  saraca  sot 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel