„Nu făceam avort”. Theo Rose ar fi rămas alături de Alex Leonte, dacă ar fi avut un copil: „Nu ieșeam din relația aia”
Data publicării:
Theo Rose a vorbit despre fosta sa relație, ce s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an.

Thoe Rose a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, unde a făcut mai multe confesiuni din viața personală extrem de sinceră și asumată. Unul dintre subiectele dezbătute de artistă a fost și relația pe care a avut-o timp de 5 ani de zile cu Alex, tânărul căruia i-a spus adio înainte de a-l cunoaște pe Anghel Damian. Fanii nu au fost șocați atunci doar de această ruptură, ci și de faptul că vedeta a făcut un copil cu regizorul la câteva luni după ce s-au cunoscut, în timp ce a stat alături de nepotul lui Nea Marin o lungă vreme, fără gândul de a-și întemeia o familie. În acest sens, Theo Rose explică ce s-ar fi întâmplat cu viața sa sentimentală, în cazul în care ar fi devenit, fără voia sa, mamă alături de Alex.

„Nu mă gândeam la asta, cred că declarativ da. Alex e un băiat foarte frumos, iar când discutam noi și ne imaginam cu va fi copilul mi se părea tare, doar că nu.. nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine până la capăt, noi am fost 5 ani împreună. O lungă perioadă a fost fix ce aveam nevoie și ne-am ajutat foarte mult. 

Eu nu cred că lucrurile astea apar întâmplător. Nici nu s-a întâmplat, că dacă s-ar fi întâmplat, eu nu făceam niciun fel de avort, probabil nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă. Nu știu cum o-i fi făcut.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Bursucu. 

Citește și: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună...” Bursucu, propunere directă pentru Theo Rose: „Tu realizezi?”

A devenit mamă la scurt timp după ce a intrat în relația cu Anghel Damian

La scurt timp după ce a confirmat relația cu Anghel Damian, Theo Rose mai uimea la vremea aceea cu o veste: vedeta anunța fericită că va deveni mămică pentru prima dată. Astfel, artista spune că acest lucru nu a fost deloc gândit și cântărit de către ea și partenerul de viață, care s-au lăsat duși de val, de iubire și de instinctul momentului prezent.

„Noi nu am discutat prea mult înainte de a face copilul. După, când am discutat, m-am gândit că a trebuit să se nască, s-a născut pentru el, are viața lui, dar mă bucur, eu cred despre mine și el că suntem doi oameni buni, el e și deștept. Cred că și datorită familiilor noastre, care se implică activ în viața lui Sasha, vom crește un băiat bun, mișto. Dacă eu pot să aduc un plus, ceva bun la lumea asta prin existența copilului meu, o să fiu foarte fericită.”, mai spune solista. 

VEZI și: Theo Rose și marea despărțire: Când s-a produs ruptura, eu mi-am dorit asta pentru că nu mai mergeau lucrurile

Ce spune despre femeile care nu vor copii

Theo Rose și-a dat cu părerea și despre femeile care trăiesc ani de zile într-o relație și spun că nu-și doresc copii. Vedeta nu crede în această afirmație, ci este sigură de faptul că acest lucru este din cauza faptului că ele nu au găsit încă persoana potrivită. 

„Da (n.r. îl iubește mult pe Anghel). Eu cred că dacă o femeie zice că nu-și dorește copii în timpul unei relații, nu-și dorește copii cu el.”, a completat Theo Rose.

Citește și: „Sunt încă atașată de Vera”. Cât de dificil i-a fost lui Theo Rose să se despartă de personajul său din Clanul: „Mi-e greu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”

Teo Trandafir, pască fără aluat, sursa foto Instagram/ captură video Youtube, chef Sorin Bontea

Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători




pixel