„Nu i-am spus că plec cu fosta”. Detaliile neștiute de la începutul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Data publicării:
Tavi Clonda a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și actuala sa soție.

Relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda a început într-un moment foarte neașteptat, când niciunul dintre cei doi nu se gândeau inițial că poate fi vorba despre o poveste de dragoste. Una dintre cele mai mari piedici era faptul că artistul era implicat într-o altă relație pe vremea aceea, care, deși nu mai funcționa foarte bine, nu era încheiată. Astfel, chiar dacă începuse să-și facă drum către inima actualei sale soții, artistul spune că nu îi dădea acesteia încă prea multe speranțe, întrucât, în același timp, se mai vedea și cu fosta iubită, fără ca aceasta să știe. 

„O lună și ceva până ne-am dat seama că ar putea fi ceva, după a mai durat, că nu s-a întâmplat așa.

Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat. Ea nu mă întreba cu cine sunt, noi nu ne întrebam.”, a declarat Tavi Clonda, potrivit wowbiz.

Citește și: Banii nu sunt o problemă în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda dezvăluie cine îi ajută să țină contul sumelor încasate

Când au decis să-și dea o șansă

Tavi Clonda spune că nu a grăbit deloc lucrurile cu Gabriela Cristea și a lăsat totul să decurgă firesc. Mai mult, artistul susține că a fost încă de pe atunci sincer cu partenera de viață, căreia îi comunica adesea schimbările dintre el și fosta sa iubită, care a mai rămas o perioadă în locuința sa, după ce cei doi au pus punct relației.

„Nu, beam o cafea, nu începusem așa, ne vedeam, dar nu prea ne vedeam singuri așa. Ca adolescenții ăia, am ținut-o de mână, la noi așa a fost, alte două, trei zile am pupat-o pe obraz, a cincea am pupat-o pe guriță. Nu m-am grăbit deloc, nici eu, nici ea. Am zis că dacă încep ceva măcar să știu că s-a terminat ce s-a terminat, nu le suprapun că dau și rău. Am 20 de ani? Să zic am fost și cu aia, sunt și cu aia acasă. Am trecut de alea, le-am făcut, mi-au ajuns. Până la urmă i-am spus: Nu a plecat domnișoara de la mine, nu are unde să se mute, erau niște situații. S-a bucurat foarte mult că am fost cinstit, după s-a terminat cu fosta mea și am început o poveste frumoasă de dragoste.”, a continuat acesta.

VEZI și: „Mâncarea delicioasă a puturosului”. Rețeta de cocoșei cu care Gabriela Cristea face furori pe internet

Oamenii nu le-au dat șanse

Mai mult, oamenii nu le dădeau nicio șansă a începutul relației, povestea recent și Gabriela Cristea. Vedeta fusese înainte implicată în căsnicia cu regretatul Marcel Toader, motiv pentru care cu toți credeau că Tavi Clonda este doar o aventură de moment, menită să o „vindece” pe aceasta de traumele din trecut.

„Când am început relația cu Tavi, lumea a crezut că este relația mea pansament și nu ne dădeau șanse că o să fim împreună. Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic, adică și-a permit niște chestii. Fusesem îmbrăcată cu o zi înainte cu o rochie roșie, arătam țiplă atunci. Mi-a cântat și a doua zi, când îl văd, avea o cămașă roșie și el îmi spune „Am poftit la rochia ta roșie de ieri”.”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

Citește și: Gabriela Cristea și „mama adoptivă”, Paula Crăciunescu, în bucătărie: „M-a sunat atunci să vin până la ea să îmi dea ciorbă de burtă gătită de dânsa”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  Gabriela Cristea  relatie  Tavi Clonda 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel