„Nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală”. Vica Blochina, pe mâna medicului estetician. Bianca Drăgușanu: „O să fii de plastic, ca mine”
Data publicării:
Vica Blochina a ajuns pe mâna medicului estetician Auday Al-Ahmad. Bianca Drăgușanu a publicat un videoclip din cabinet.

Vica Blochina a mers într-o vizită la medicul estetician. Blondina vrea să revină la formele fizice din tinerețe, așa că a luat decizia de a se lăsa pe mâinile medicului Auday Al-Ahmad. 

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că Vica Blochina a devenit pacientă și clientă a medicului estetician Auday Al-Ahmad. Blondina nu a recurs însă la o singură procedură.

„Folosim botox pentru estomparea ridurilor de expresie și vom face un brow lift din botox. Vom încerca să facem aspect ușor de cat eyes”

„O avem pe doamna Vica care a devenit pacientă și clientă”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Folosim botox pentru estomparea ridurilor de expresie și vom face un brow lift din botox. Vom încerca să facem aspect ușor de cat eyes”, a spus medicul estetician Auday Al-Ahmad.

„O să fiu țeapănă, să nu pot să mă mir”, a precizat Vica Blochina.

„O să fii de plastic, ca Bianca Drăgușanu”, a spus partenera lui Gabi Bădălău.

„Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală”, a ținut să precizeze Vica Blochina.

Mama Biancăi Drăgușanu, din nou, pe mâinile medicului estetician: „Va fi a treia oară și va fi ceva foarte frumos și discret”

Și mama Biancăi Drăgușanu s-a lăsat pe mâinile medicului estetician. Madi Drăgușanu a mers la Auday Al-Ahmad pentru a treia intervenție din viața ei.

„Dragii mei, sunt cu doamna mama, doamna mama frumoasă. Mă duc să o fac și mai frumoasă. Poate îi umplem puțin buzele cu acid hialuronic și, ca de obicei, ea are emoții. A mai făcut asta de vreo două ori în viața ei. Acum va fi a treia oară și va fi ceva foarte frumos și discret”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Este o pacientă ideală doamna mama?”, l-a întrebat blondina pe medicul estetician Auday Al-Ahmad.

„Da, este o pacientă ideală. Este o pacientă care nu își dorește neapărat un look înghețat. Îi lăsăm puțină mobilitate, să poată să-și ridice sprâncenele și o să încercăm și 0.5 ml în buze pentru hidratare”, a ținut să precizeze medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Sursă foto: Instagram/Bianca Drăgușanu

Te-ar putea interesa și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

„Am de gând să o duc pe mama mea pentru că vreau să-i fac neapărat o consultație, pentru că s-ar putea să intervenim cu un lifting facial în curând”

Și pentru că este o adevărată fană a operațiilor estetice, Bianca Drăgușanu își duce atât mama, cât și sora în cabinetul medicului estetician. 

„Am de gând să o duc pe mama mea pentru că vreau să-i fac neapărat o consultație, pentru că s-ar putea să intervenim cu un lifting facial în curând. Vine vara și trebuie neapărat să-i facem injectările, mai exact botox, acid hialuronic la buze, mezoterapie la mâini și așa mai departe”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp pe rețelele sociale.

Oana Drăgușanu a recurs și ea de-a lungul timpului la diverse proceduri, însoțită, bineînțeles, de Bianca Drăgușanu.

„Aici o avem pe domnișoara pacientă, Oana, sora mea. Ești pregătită dragă să-ți faci buzele? Treci pe pat. Eu sunt asistenta, care asistă și ajută, în caz de nevoie”, preciza Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel