„Nu mai e acasă”. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Alexandru Arșinel, după moartea acestuia: „Nu-i prea bine”
Data publicării:
Ce s-a ales cu văduva lui Alexandru Arșinel, la câteva luni de la moartea regretatului actor.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la finalul lunii septembrie a anului 2022, lăsând în urmă multă durere atât pentru fanii care l-au urmărit în toți acești ani de activitate pe scenă, dar și pentru cei doi băieți, dar și soția, pe care regretatul artist i-a lăsat în urmă. Așadar, la mai bine de jumătate de an de la această întâmplare tragică, nu vin deloc vești bune din partea familiei acestuia. Văduva actorului, Marilena Arșinel, imobilizată de ani de zile în scaun cu rotile, nu se simte deloc bine. Se pare că moartea preaiubitului ei soț i-a accentuat toate problemele de sănătate, motiv pentru care fii săi au decis că cel mai bine pentru ea este să fie internată într-un azil special, unde să primească cele mai bune îngrijiri.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru cancan.

Te-ar putea interesa și: Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Cum a ajuns soția regretatului artist în scaun cu rotile

Alexandru Arșinel și Marilena au trăit o dragoste ca desprinsă din basme, ce a durat peste 50 de ani de zile. Actorul a declarat în repetate rânduri faptul că soția sa îi este suflet pereche, astfel încât îi era total recunoscător pentru toate momentele pline de fericire și iubire pe care i le-a dăruit în fiecare zi. Bucuria celor doi a fost însă umbrită de un accident teribil, petrecut în 2016, când femeia a rămas imobilizată în scaun cu rotile. Totul s-a întâmplat la un eveniment aniversar petrecut în familie, când Marilena, într-un moment de neatenție, și-a prins tocurile într-o scară și a căzut. Ce a urmat de aici a fost tragic, pentru familia actorului. 

„A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.”, povestea Alexandru Arșinel în emisiunea Legendele a lui Dan Negru.

VEZI și: Cel mai mare scandal în care a fost implicat Arșinel: Ce să zic? Că rinichii mei mai funcționau doar 7%? În cel mai scurt timp puteam să fac insuficiență renală și să vă dau interviu pe lume

„Întâlnirea cu Marilena a fost un semn”

Actorul a avut întotdeauna doar cuvinte de admirație la jumătatea sufletului său, care „ar fi meritat ceva mai bun.” Regretatul Alexandru Arșinel și-a iubit soția din toată inima, însă în trecut acesta recunoștea că nu mereu i-a oferit și toată atenția pe care ar fi meritat-o, din cauza meseriei pe care a practicat-o o viață.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: `Dar ce ai face dacă m-aş îneca?`. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, a povestit actorul Alexandru Arșinel, în cartea sa biografică Alexandru Arşinel, potrivit VIVA.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexandru arsinel  drama  probleme de sanatate  scaun cu rotile  sotie 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel