„Nu ne mai ascundem”. Cristina confirmă public împăcarea cu Andrei Rotaru. Motivul pentru care l-a iertat, după ce a înșelat-o cu ispita Diandra la Insula Iubirii
Data actualizării:
Data publicării:
Este oficial! Cristina a confirmat public împăcarea cu Andrei Rotaru. Deși a înșelat-o cu ispita Diandra la Insula Iubirii, fosta concurentă s-a decis să-i mai dea o șansă.

Încurcate sunt căile dragostei, dar și mai încurcate sunt alegerile după o despărțire. Cristina anunțase că s-a despărțit definitiv de Andrei Rotaru și a pus capăt căsniciei lor de 9 ani pentru că nu a putut trece peste suferința provocată de fostul soț la Insula Iubirii, atunci când a înșelat-o cu ispita Diandra. Cu toate acestea, se pare că cei doi au continuat să țină legătura și să se întâlnească. Deși au încercat să țină ascunsă relația, fanii emisiunii i-au surprins împreună de nenumărate ori, ba chiar recent au fost văzuți la un restaurant din Brașov. Au ieșit să ia masa, fără să se ferească de ochii curioșilor.  Drept urmare, în mediul online au apărut mai multe fotografii și videoclipuri cu cei doi.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Insula Iubirii

Fanii emisiunii Insula Iubirii s-au infuriat și i-au trimis numeroase mesaje în privat

Lipsa unei confirmări oficiale a împăcării dintre cei doi a stârnit furia fanilor emisiunii Insula Iubirii, care i-au trimis Cristinei numeroase mesaje în privat. Mulți dintre urmăritori s-au arătat dezamăgiți de decizia fostei concurente, susținând că ea ar fi trebuit să fie mai puternică și să nu se întoarcă într-o relație toxică. Alții au acuzat-o că a înșelat încrederea publicului care a empatizat cu ea, sugerând că, din cauza minciunilor repetate, riscă să piardă susținerea celor care o urmăresc.

„Pe Andrei de ce nu îl arăți dacă tot sunteţi împreună?”, „Nu ştiu de ce tot vă ascundeţi atât, toată lumea ştie că sunteți împreună. Nu o să pierzi niciun contract. Oricum îmi pare rău de tine pentru că el nu pare schimbat deloc, dar dacă el te face 'fericită' ce mai contează lumea. Succes!”, „Am plâns cu tine, am sperat ca vei fi puternică și că vei profita de ocazia dată de Dumnezeu prin această emisiune de a realiza și scăpa din această relaţie toxică. Sunt dezamăgită care atât pot spune nu te merită dar fiecare cum îşi alege aşa crăieşte”, „Păcat că ai reușit să îți aduci lângă tine o masă mare de oameni care au empatizat cu tine, chiar și eu, și încerci să îi minți în continuare că ai văzut că asta ține. Deja pe toate grupurile lumea postează că încep să vă dea unfollow pentru minciunile cu care continuați. Cum că nu sunteți împreună și mergi la terapie, iar aseară ați fost pozați împreună. Nu mă așteptam la tine să faci asta”, sunt doar unele dintre mesajele pe care Cristina le-a primit din partea internauților.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

„Nu ne mai ascundem”. Cristina confirmă public împăcarea cu Andrei Rotaru. Motivul pentru care l-a iertat, după ce a înșelat-o cu ispita Diandra la Insula Iubirii

După valul de critici și mesaje primite, Cristina a decis să clarifice situația și să confirme public împăcarea cu Andrei Rotaru. Ea a explicat că decizia de a-l ierta pe Andrei Rotaru și de a se împăca nu a fost una ușoară. Deși nu știe cum va evolua relația în viitor, concurenta s-a hotărât să-i mai dea o șansă pentru a vedea cum decurg lucrurile.

„Nu simt să îl postez la mine pe rețele, dacă vă este dor de el, are Instagram”, „Nu ne mai ascundem, am luat-o treptat, să înţelegem şi noi încotro duce toată treaba asta! Ne am schimbat amândoi foarte mult, însă ce va fi pe viitor nici noi nu știm! Dumnezeu cu noi. Mulţumesc”, „Îmi pare rău ca nu îmi pot trăi viața aşa cum simt si trebuie să mă scuz! Am ajuns să dau o şansă pentru că aşa consider de cuviinţă, nu ştiu încotro va duce drumul meu, însă acum asta simt! Numai bine”, „Nu am minţit pe nimeni cu nimic, cred ca într-o lună de zile se pot schimba multe, nu m-ați mai întrebat între timp ce fac, cum sunt şi acum ați ieşit să vă dați cu părerea! Dacă aveam ceva de ascuns nu mă afişam, logic nu? Sau vreți să vă dau scris oficial pentru liniştea voastră! Ca idee, nu ştiu nici eu în ce punct se află viaţa mea sau viitorul în legătură cu Andrei!”, le-a răspuns Cristina Internauților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel