”Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”. Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel se află internat într-un azil. Afirmațiile unuia dintre angajații centrului creează îngrijorare, dar și multe semne de întrebare.

Alexandru Arșinel trece prin momente delicate. Se pare că starea de sănătate a marelui actor se degradează pe zi ce trece, motiv pentru care a fost internat într-un azil de bătrâni. Din momentul în care actorul a fost dus la azil mai mulți prieteni buni din zona de teatru și film au încercat să afle informații despre starea sa de sănătate, însă fără succes.

„Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului”

Se pare că anagajații azilului refuză să dea orice informație legată de Alexandru Arșinel.

”Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel”, a declarat angajatul azilului, potrivit cancan.ro

Întrebat dacă Alexandru Arșinel mai este în viață în acest moment, angajatul azilului a refuzat în continuare să răspundă la întrebările reporterilor. 

”Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a mai spus angajatul azilului unde este internat marele actor. 

Telefonul lui Arșinel aparține acum familiei lui

Oamenii din cadrul teatrului ”Constantin Tănase” au dezvăluit pentru CANCAN.RO, că nu știu nici ei foarte multe informații despre starea de sănătate a actorului.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală  vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă.

”Tata nu se mai poate deplasa”

În urmă cu puțin timp, fiul actorului a dat noi informații cu privire la starea de sănătate a actorului, spunând, de asemenea, și de ce familia acestuia a luat decizia de a-l interna într-un centru special. Pe lângă problemele locomotorii pe care le are, psihic, bărbatul spunea atunci că tatăl său este în regulă, doar că nu mai are aceeași stare de bine pe care o avea în trecut.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, spunea fiul actorului, potrivit impact.ro

Data: 13 aug 2022, 12:42
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alexandru arsinel  azil  sănătate 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...