Numărul norocos al semnului tău zodiacal chinezesc. Este întotdeauna de bun augur
Data publicării:
Conform numerologiei chinezești, anumite numere sunt incredibil de norocoase și de bun augur, în timp ce altele sunt considerate nefavorabile și trebuie evitate cu orice preț. În afară de aceste numere, fiecare semn zodiacal chinezesc are și el propriul set de numere norocoase.

Numerele norocoase ale zodiacului Șobolanului: 2, 3

Curioși, inteligenți și ambițioși, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Șobolan sunt 2 și 3. Fiind un semn zodiacal yang, este de preferat ca Șobolanul să se aplece asupra energiei numărului doi (un număr yin) atunci când se dorește echilibru și armonie, împreună cu succesul în anumite demersuri. Acest lucru este valabil mai ales în chestiuni legate de sarcină și de îngrijirea copiilor. Numărul trei poate spori pozitivitatea naturală a Șobolanului și îi poate permite să-și înmulțească recompensele.

Numerele norocoase ale zodiacului Boului: 1, 9

Binevoitor, tradițional și onest, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Bivol sunt 1 și 9. Deoarece aceste două numere sunt de natură yang, în timp ce Bivolul este un semn zodiacal yin, unu și nouă sunt excelente pentru a încuraja acțiunile și a preveni amânarea. Aceste numere au, de asemenea, capacitatea de a contracara indolența naturală a Bivoluluiși de a le reduce nesiguranța. Nouă este deosebit de bun și pentru chestiuni financiare. 

Numerele norocoase din zodia Tigru: 1, 3, 4

Puternice, puternice și temperamentale, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Tigru sunt unu, trei și patru. Fiind un semn zodiacal yin, cu o personalitate rezervată, numerele unu și trei (numere yang) sunt deosebit de bune pentru Tigru pentru a contracara timiditatea și pentru a aduce lumina reflectoarelor asupra lor și a realizărilor lor. Și, în timp ce patru este un număr temut de mulți, pentru Tigri, acesta poate contribui la sporirea abilităților oculte și a intuiției lor.

Numerele norocoase din zodia Iepurelui: 3, 4, 9

Sensibil, dulce și norocos, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Iepure sunt 3, 4 și 9. Fiind un semn zodiacal yin, trei și nouă sunt deosebit de bune pentru Iepure, deoarece sunt numere yang. Ele îl pot ajuta pe Iepure să fie mai puțin timid și să găsească noi oportunități. În plus, numărul nouă este grozav pentru a le înmulți norocul natural. În timp ce patru este considerat un număr ghinionist în numerologia chineză, pentru Iepure este un număr bun pentru reafirmarea valorilor și nevoilor personale și pentru a nu cădea în capcana presiunii sociale.


Numerele norocoase din zodia Dragonului: 1, 6, 7

Ambițioase, puternice și binevoitoare, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Dragon sunt 1, 6 și 7. Fiind un semn zodiacal yang și simbolul prosperității și al mândriei în cultura chineză, unu și șase sunt cele mai bune numere pentru a spori puterile masive ale Dragonului. Aceste două sunt, de asemenea, bune pentru situațiile care necesită manevre politice sau influență. Șapte, pe de altă parte, este un număr spiritual și este foarte util pentru alinierea Dragonului cu scopul vieții lor sau pentru a se conecta cu ceva mai mare decât ei înșiși.

Numerele norocoase din zodia Șarpelui: 2, 8, 9

Intuitive, private și fermecătoare, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Șarpe sunt 2, 8 și 9. Deoarece două și opt sunt considerate numere extrem de auspicioase în cultura chineză în general, acestea sunt bune pentru a ajuta Șarpele să găsească căi spre obiectivele lor cu cea mai mică rezistență și cea mai mare recompensă. Opt, în special, este un număr puternic pentru Șerpi în scrierea în limba engleză, deoarece simbolul opt amintește de ouroboros, un șarpe care își mănâncă propria coadă. Fiind un semn zodiacal yin, nouă este o cifră excelentă pentru a aduce mai multă energie yang în viața Șarpelui, pentru echilibru și armonie.

Numerele norocoase ale zodiacului calului: 2, 3, 7

Spirit liber, onest și muncitor, numerele norocoase pentru zodia Cal sunt 2, 3 și 7. Fiind un semn zodiacal yang, 2 este un număr bun pentru a aduce echilibru și cumpătare în viața Calului prin natura sa yin. De asemenea, are o influență de susținere asupra acțiunilor pe care le întreprind. 3 este deosebit de bun pentru cariera Calului, în timp ce 7 îl poate ajuta să rămână fidel convingerilor sale într-un mod pe care unii l-ar putea numi încăpățânare pozitivă.


Numerele norocoase din zodia Caprei: 3, 4, 9

Amabile, serviabile și emfatice, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Capră sunt 3, 4 și 9. Fiind un semn zodiacal yin, trei și nouă sunt deosebit de bune pentru a contracara timiditatea naturală a Caprei sau reticența acesteia de a se afla în lumina reflectoarelor sau de a-și face cunoscute ideile. Numărul nouă poate, de asemenea, să permită Caprei să își valorifice potențialul de lider și autoritatea. Desigur, patru este considerat de obicei un număr negativ în cultura chineză, dar pentru Capră, acest număr este excelent pentru a întări legăturile de familie și pentru a elimina influențele sociale negative.

Numerele norocoase din zodiacul Maimuței: 1, 7, 8

Isteți, neastâmpărați și obraznici, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Maimuță sunt unu, șapte și opt. Primele două sunt deosebit de bune pentru a spori puterile naturale de lider ale Maimuței și o pot ajuta să obțină și roluri de lider în comunitate, mai ales cu ajutorul numărului șapte. Numărul opt este un număr de bun augur în general și este excelent pentru afacerile și alte activități monetare pentru Maimuță.

Numerele norocoase din zodia Cocoș: 5, 7, 8

Mândru, fermecător și practic, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Cocoș sunt cinci, șapte și opt. Fiind un semn zodiacal yin, cinci și șapte sunt numere puternice pentru a-i ajuta pe Cocoș să-și descopere adevăratul potențial și să îmbrățișeze lumina reflectoarelor într-un mod satisfăcător. Cinci, în special, este bun pentru proiecte și întreprinderi personale, în timp ce șapte este un număr excelent pentru numerele de telefon pentru ei. Numărul opt funcționează în mod sinergic cu abilitățile naturale ale Cocoșului și le poate multiplica succesul și recompensele în viață.

Numerele norocoase ale zodiacului câinilor: 3, 4, 9

Competente, loiale și prietenoase, numerele norocoase ale semnului zodiacal Câine sunt trei, patru și nouă. Fiind un semn zodiacal yang, trei și nouă sunt deosebit de bune pentru a-l împinge pe Câine înainte pe scena socială și pentru a le spori puterea de manifestare. De asemenea, ele pot face ca Dog să apară ca fiind mai puternic și o forță de luat în seamă. Numărul patru, pe de altă parte, este un număr yin și are un efect calmant asupra Câinelui, mai ales în problemele casnice.

Numerele norocoase din zodia Porcului: 2, 5, 8

Isteț, la modă și onest, numerele norocoase ale semnului zodiacal Porc sunt 2, 5 și 8. Dar două și opt sunt deosebit de puternice pentru ei, deoarece lucrează în mod natural cu norocul financiar al Porcului pentru a le aduce și mai multe oportunități și succes. Opt este, de asemenea, un număr bun pentru căsătorii pentru Porc. Cinci, pe de altă parte, este un număr yang și este grozav pentru a echilibra energia yin a semnului zodiacal, astfel încât Porcul poate fi direct fără să pară nepoliticos sau nerăbdător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   noroc  numere  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel